Χυδαιότητες Καζάκη κατά Γλέζου

Είναι αδύνατον πλέον να παρακολουθήσει κανείς τα μονοπάτια που ακολουθεί η σκέψη του Δημήτρη Καζάκη στην εξέλιξη της. Λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες βρήκε εχθρό στο πρόσωπο όχι της Μέρκελ, του Βενιζέλου ή του Σαμαρά αλλά εναντίον ενός ζωντανού θρύλου της ελληνικής αντίστασης του Μανώλη Γλέζου.   Ο Δ. Καζάκης σε μια τραγική κίνηση απελπισίας λίγο-πολύ έχει το θράσος να κατηγορεί τον 90χρονο Μανώλη Γλέζο ως προδότη επειδή κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ!

«Απέχει ελάχιστα ο χθεσινός αγωνιστής από το σημερινό προδότη» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Καζάκης ο οποίος κάλεσε τον 90χρονο σήμερα Μ. Γλάζο να δείξει τι έχει κάνει για να «μετρήσει ο καθένας τη συνεισφορά του».

Δεν μας ενδιαφέρει αν ο άνθρωπος τρελάθηκε, παίζει βρώμικα «παιχνίδια» ή απλά συνειδητοποίησε ότι η καιροσκοπική συνεργασία του με τον Παπαθεμελή πάει για τον φούντο οπότε επιδιώκει πάση θυσία να τα παίξει όλα για όλα για να αποκτήσει έξτρα 15 λεπτά διασημότητας. Ο Δ. Καζάκης κατά καιρούς έχει προχωρήσει σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον ΟΛΩΝ όσων συνεργάστηκαν σε κάποια φάση μαζί του και μετά -όπως πιστεύει- του γύρισαν την πλάτη.  Ακόμα και με το Μ. Θεοδωράκη τα είχε βάλει (για τον οποίον τώρα λέει καλά λόγια επειδή δεν κατεβαίνει στις εκλογές).

Δείτε ακόμα τις καταγγελίες Καζάκη κατά Καμμένου

2 thoughts on “Χυδαιότητες Καζάκη κατά Γλέζου

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: