Δημοσκοπικός χαμός και τα κοντέρ τρελάθηκαν

Κάποιες νέες εταιρείες δημοσκοπήσεων εμφανίζονται σαν τα πουκάμισα. Στην δημοσκόπηση της  αντιμνημονιακής πατριωτικής νέας Κυριακάτικης εφημερίδας Το Χωνί του Δημήτρη Καζάκη έχουμε τα εξής περίεργα:

Η Νέα Δημοκρατία εμφανίζει διπλάσιο ποσοστό από το ΠΑΣΟΚ, 17,8% έναντι 8,7%.  Δεύτερο κόμμα εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 11,2% και τρίτο το ΚΚΕ με 9,7% χωρίς αναγωγή.  Η ΔΗΜΑΡ έχει  8,2%.

Η δεξιά καταποντίζεται…η Χρυσή Αυγή που όλες οι άλλες εταιρείες εμφανίζουν στη Βουλή παίρνει μόλις 1,5% αντίθετα με το ΛΑΟΣ που εμφανίζεται με 5,1%!! Οι Οικολόγοι Πράσινοι που φαίνεται σε άλλες μετρήσεις ξεπερνούν το 3% εδώ με το ζόρι παίρνουν 1%. Το.. κόμμα Καμμένος πίρνει μόλις 4,2%.   Ακόμα το νεοσύστατο παντελώς άγνωστο νεοφιλελεύθερο μόρφωμα Δημιουργία Ξανά εμφανίζεται με μεγαλύτερο ποσοστό από τη ΔΡΑΣΗ του Στέφανου Μάνου 0,7 έναντι 0,6%.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν υπάρχει ούτε σαν δείγμα όταν ακόμα και οι απόστρατοι παίρνουν 0,4% (με αυτή την ονομασία). Ακόμα δεν υπάρχουν οι Πειρατές, η Κοινωνική Συμμαχία της Κατσέλη και άλλα κόμματα που εμφανίζουν ποσοστά σε άλλες δημοσκοπήσεις.

Συμπεράσματα δικά σας.  Ταυτόχρονα κυκλοφορούν φήμες για νέες δημοσκοπήσεις που θα βγουν σύντομα ή δεν θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας  γιατί το ΚΚΕ βγαίνει δεύτερο κόμμα.

Απάντηση