Συνδικάτο Χρυσαυγιτών ταξιτζήδων

Ακροδεξιό συνδικάτο ταξιτζήδων ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή και στην ιδρυτική συνδιάσκεψη θα παραστούν ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης. Στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή διευκρινίζει ότι το συνδικάτο των ταξιτζήδων θα αναλάβει τη δωρεάν μεταφορά αναξιοπαθούντων Ελλήνων και την επιλογή πρατηρίων καυσίμων που απασχολούν Έλληνες και όχι λαθρομετανάστες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 17:00 στα γραφεία της Kεντρικής Διοίκησης (Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης) θα πραγματοποιηθεί η ιδρυτική συνδιάσκεψη του νέου εθνικού συνδικαλιστικού οργάνου υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής για τους οδηγούς ταξί. Ο κλάδος των Ελλήνων οδηγών ταξί πλήττεται βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης, τους λαθρομετανάστες που τους παίρνουν παράνομα τα μεροκάματα, αλλά και την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, η οποία έχει καταστήσει το επάγγελμα άκρως επικίνδυνο.

Παρόντες στην ιδρυτική συνδιάσκεψη θα είναι ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Ιωάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης. Μέσα στις πρώτες πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το εθνικό συνδικαλιστικό όργανο είναι η δωρεάν μεταφορά αναξιοπαθούντων Ελλήνων και η επιλογή
πρατηρίων καυσίμων που απασχολούν Έλληνες και όχι λαθρομετανάστες.

Απάντηση