Ψέμα, τιμή, χρυσή τιβί

 

Το γύρο των ελληνικών sites κάνει η πληροφορία (όχι ακριβώς η είδηση) ότι η Χρυσή Αυγή έχει επαφές με ιδιοκτήτες τοπικών καναλιών του νομού Αττικής με σκοπό είτε να εξαγοράσει κάποια συχνότητα είτε να ενοικιάσει χρόνο ώστε να προβάλει τις θέσεις της. Με την είσοδό της στη Βουλή, η Χρυσή Αυγή επιδοτείται με κάποια εκατομμύρια ευρώ που θα της επιτρέψουν να προβάλλεται και από άλλα μέσα, πέρα από το Διαδίκτυο και τα έντυπα.

Έτσι ενισχύεται το δήθεν “αντισυστημικός” χαρακτήρας της οργάνωσης: αφού τα κατεστημένα ΜΜΕ την αποκλείουν ή τη συκοφαντούν, η Χρυσή Αυγή απευθύνεται χωρίς διαμεσοβητές στο λαό και στους ψηφοφόρους της. Βέβαια, μετά τις εκλογές της 6 ης Μαϊου, οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής κάθε άλλο παρά ανεπιθύμητοι ήταν στα κανάλια, αφού τοσο ο Alpha όσο και ο ΣΚΑΪ τους είχαν αφιερώσει πολύ χρόνο στις εκπομπές του Αντώνη Σρόιτερ και του Νίκου Ευαγγελάτου. Μόνο όταν έπεσαν οι λάιβ γροθιές του Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, διακόπηκε ο τηλεοπτικός μήνας του μέλιτος ανάμεσα στους Χρυσαυγίτες και τους τηλεστάρ.

Αναρωτιόμαστε ποιο θα είναι το όνομα του χρυσαυγίτικου καναλιού, αν τελικά αυτό ιδρυθεί. Ακολουθεί ένας κατάλογος πιθανών ονομασιών:

Χιτλερ TV

Kαιάδας ΤV (για το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα)

Ναζί Τιβί

Αίμα, Τιμή, Χρυσή Τιβί

Τηλεόραση μόνο για Έλληνες

Κasidiaris Security

Ακόμα πιο Δυνατά και Ελληνικά

 

One thought on “Ψέμα, τιμή, χρυσή τιβί

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: