Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Μνημόνιο ζω και μη με ξυπνάτε τώρα…»

 Μετά τον Σαμαρά σηκώνει «χέρια ψηλά» για τον Αναστασιάδη

«Είχα χρέος να πάρω θέση» δηλώνει στο περιοδικό Downtown Κύπρου

 

Ο δεξιός κύπριος τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά την στήριξη που παρείχε προεκλογικά στον Αντώνη Σαμαρά στην Ελλάδα τώρα στηρίζει με φανατισμό τον «Σαμαρά της Κύπρου»  Νίκο Αναστασιάδη και το κυπριακό Μνημόνιο.

xatzigiannis45

Προεκλογικά Χατζηγιάννης και Ρέμος εντυπωσίασαν με την «ωριμότητα» τους όταν παραμέρισαν την αντιζηλία τους για την καρδιά της γοητευτικής Ζέτας Μακρυπούλια μπροστά στην αγάπη τους για το Μνημόνιο που τους έφερε κοντά. Οι δύο άνtρες πραγματοποίησαν κοινή εμφάνιση στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά για τους καλλιτέχνες βαρώντας παλαμάκια στις τολμηρές προτάσεις του Μεσσήνιου πολιτικού.

remos4

 

 

xatzigiannis

 

«Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω,

έλα να πάμε την Ελλάδα πιο πάνω

Χέρια ψηλά δώσ’ μου να ανέβω.

Σ’ ένα θεό, σε έναν ηγέτη πιστεύω

 

mixalhs

Σε ερώτηση που του έγινε από το περιοδικό downtown Κύπρου στο τι τον έκανε να πάρει την απόφαση να στηρίξει δημόσια την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη στις προσεχείς προεδρικές εκλογές δήλωσε:«Όπως κάθε άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τα κοινά της χώρας του, αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή περιθώρια επιφανειακών και εσφαλμένων κινήσεων δεν υπάρχουν. Το μόνο που μένει είναι να δούμε μπροστά με ειλικρίνεια. Χρειάζεται ρεαλισμός, σοβαρότητα, λογική και κυρίως πράξεις. Στηρίζω δημόσια την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη στις προσεχείς εκλογές γιατί πιστεύω ότι είναι ο άνθρωπος που έχει εκείνα τα χαρακτηριστικά για να φέρει σε πέρας τα όσα δύσκολα πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις και αποχρώσεις, σημασία έχει ποιος είναι ικανότερος για να οδηγήσει τη χώρα, με γνώμονα το δίκαιο και το σωστό, σε ήρεμα νερά».

 

 

Ενώ για το  αν είναι αισιόδοξος για το μέλλον της Κύπρου  έτσι όπως διαμορφώνεται με τις νέες συνθήκες είπε: «Η Κύπρος έχει υποστεί αρκετά στην ιστορία της. Από τα παλαιότερα χρόνια μέχρι τη σύγχρονη ιστορία πολλοί λαοί επιβουλεύτηκαν τη θέση της. Πρόκειται για ένα πολύπαθο και μαρτυρικό νησί. Γι’ αυτό το λόγο, πιστεύω στο σθένος και τη δύναμη των Κυπρίων και σε ένα πνεύμα συλλογικό, που όταν χρειάζεται βγαίνει στην επιφάνεια. Έτσι είμαι αισιόδοξος ακόμα και στις τωρινές συνθήκες». “

 

Ας δούμε σε δύο-τρία χρόνια όταν ο μέσος μισθός στην Κύπρο πέσει στο μισό, η ανεργία διπλασιαστεί και οι αυτοκτονίες χτυπήσουν κόκκινο αν ο τραγουδιστής θα συνεχίζει να σηκώνει ψηλά τα –όχι και τόσο καθαρά- χέρια

 

Διαβάστε ακόμα:  Όταν η εξουσία λέει πολιτισμός ανθρώπινο αίμα μυρίζει» 

Απάντηση