Για τη χυδαία επίθεση των προσκυνητών της σβάστικας στον Μανώλη Γλέζο

 

Οι δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά για τον Μανώλη Γλέζο ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια της χυδαιότητας. «Δυστύχημα» χαρακτηρίζει ο κοινοβουλευτικός αυτός σκώληξ το γεγονός ότι ο Μανώλης Γλέζος «θα κηδευτεί με λεφτά που θα πληρώσει ο ελληνικός λαός, δηλαδή δημοσία δαπάνη» χωρίς καν να προσθέσει το «κάποτε» μετά το «θα κηδευτεί», δηλαδή ο Χ.Π. σπεύδει να θάψει τον Μανώλη πριν της ώρας του!

Τι πολιτική απάντηση να δώσει κανείς σε δηλώσεις του βόθρου; Δε θα εκπλαγούμε αν η Χρυσή Αυγή υποσχεθεί πως αν γίνει εξουσία, θα φροντίσει να γίνουν τα ακόλουθα.

–         Να καθιερωθεί διήμερη εθνική αργία στις 20 και 21 Απριλίου. Στις 21 για να τιμάται η επέτειος της 21ης Απριλίου και στις 20 για να γιορτάζονται τα γενέθλια του Χίτλερ.

–         Η 30ή Απριλίου να κηρυχτεί ημέρα εθνικού πένθους αφού τότε ο Αδόλφος πέθανε σαν άντρας, δηλαδή αυτοκτόνησε στο καταφύγιό του στο Βερολίνο. Η σημαία της Χρυσής Αυγής και η σημαία με τη σβάστικα να είναι μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτίρια.

–         Δεν αρκεί ο Μανώλης Γλέζος να ΜΗ κηδευτεί δημόσια δαπάνη. Οι Χρυσαυγίτες πρέπει να τον κάνουνε σαπούνι αφού επαναλειτουργήσουν κάποια στρατοπεδάκια συγκέντρωσης στη Γερμανία.

–         Ο Σφακιανάκης και ο Γαϊτάνος να κηρυχτούν εθνικοί τραγουδιστές και τα τραγούδια τους να ακούγονται υποχρεωτικά από τα μεγάφωνα σε όλα τα δημοτικά, στα γυμνάσια και στα λύκεια της χώρας την ώρα του διαλείμματος.

–         Οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας θα καταργηθούν εντελώς. Τη θέση τους θα πάρουν οι χρυσές συμβάσεις εκμετάλλευσης μεταξύ εργοδοτών και Χρυσής Αυγής.

 

Απάντηση