Στείλαν τη Χρυσή Αυγή να μιλήσει κατά του ρατσισμού!

Ακούγεται απίστευτο, αλλά η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και βουλευτής, Ελένη Ζαρούλια πρόκειται να συμμετάσχει ως αναπληρωματικό μέλος της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στις εργασίες της Ολομέλειας της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης του πανευρωπαϊκού Οργανισμού που όπως είναι γνωστό μάχεται τον ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία και τις διακρίσεις.

Το κόμμα που διοργανώνει συσσίτια μόνο για Έλληνες, που συγκεντρώνει αίμα εξαιρώντας κάθε αλλοδαπό, που μέλη του επιτίθενται συστηματικά με δολοφονικές προθέσεις εναντίον μεταναστών, που έχει εισαγάγει στον πολιτικό βίο τη μισαλλοξία, το φασιστικό μένος και τις άθλιες εθνικιστικές φαντασιώσεις, θα δώσει τώρα και διάλεξη από αντιρατσιστικό βήμα!

Διαβάστε π.χ. απόσπασμα από συνέντευξη που έδωσε ο εκπρόσωπος τύπου της εγκλημετικής ομάδας, Ηλίας Κασιδιάρης στην εφημερίδα Αττική free press:

– Θεωρείτε ότι είμαστε έθνος ανάδελφο ή ότι υπάρχουν έθνη, τα οποία ιστορικά διάκεινται φιλικά προς τον ελληνισμό;
– Φυσικά οι Έλληνες είναι κάτι ξεχωριστό, αλλά από εκεί και πέρα αυτό που μας δείχνει η ιστορία είναι ότι αν έχουμε πραγματικές συμμαχίες, με βάση τα αμοιβαία εθνικά συμφέροντα των χωρών που τις συνάπτουν, είναι δεδομένο ότι μπορεί το έθνος-κράτος μας να προοδεύσει άμεσα. Βεβαίως υπάρχουν ευρωπαϊκά έθνη, που στην πορεία της ιστορίας μας έχουν ευνοήσει, και υπάρχουν και άλλα έθνη, τα οποία σαφώς μας έχουν βλάψει και είναι μόνιμοι εχθροί μας. Και αν θέλετε να γίνω πιο συγκεκριμένος, μίλησα προηγουμένως για συμμαχία με την ορθόδοξη Ρωσία. Από εκεί και πέρα δεν γίνεται να υπάρχει συμμαχία με την Τουρκία. Σήμερα στα χαρτιά είμαστε σύμμαχοι με τους Τούρκους, αλλά είναι δυνατόν μετά από χίλια χρόνια διαρκών πολέμων, και το γεγονός ότι έχουμε θρηνήσει εκατομμύρια θύματα να μιλάμε για κοινά συμφέροντα; Αυτό είναι λάθος, είναι εθνικό έγκλημα.

Απάντηση