Χρυσαυγίτες στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Ακροδεξιά μεταγραφή της χρονιάς χαρακτηρίζεται η μετακίνηση του πολιτευτή της Χρυσής Αυγής στην Αργολίδα, Δημήτρη Σωτηρόπουλου, στο κόμμα του Πάνου Καμμένου. Στις εσωκομματικές εκλογές που έγιναν στο Ναύπλιο για την ανάδειξη συνέδρων προς την κορυφαία διαδικασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο πρώην χρυσαυγίτης βγήκε τρίτος σε σειρά σύνεδρος και θεωρείται το πουλέν του κόμματος στην περιοχή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας (Παρατηρητής Αργολίδας) ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος «δέχτηκε την πρόταση στις περσινές εκλογές να συνεργαστεί και να κατέβει υποψήφιος κάτι που έκανε με επιτυχία καθώς είχε βγει πρώτος με διαφορά στο ψηφοδέλτιο της  Αργολίδας, παίρνοντας κοντά στους 2.000 σταυρούς. Μάλιστα είναι γνωστό πως βάσει του εκλογικού νόμου, με την κατανομή των εδρών στην τρίτη κατανομή, δεν εκλέχτηκε βουλευτής Αργολίδας για 24 ψήφους!».

Τώρα ο Δ. Σωτηρόπουλος φέρεται να έχει διαγραφεί ή κατά άλλους να έχει αποχωρήσει από τη ναζιστική συμμορία του Νίκου Μιχαλολιάκου. Δεν πιστεύουμε όμως ότι τα αρχικά κίνητρα που τον έκαναν να μαζεύει ψήφους για τους εγκληματίες με τη σβάστικα να έχουν τόσο γρήγορα περάσει ξεχαστεί…

 

Απάντηση