Τζήμερος για Βαλλιανάτο: Αλλο γκέι ακτιβιστής, άλλο πολιτικός!

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη τύπου εδώ

Οι δυνάμεις που επέβαλλαν τη συμμαχία έκοψαν το βήχα του Τζήμερου και έκανε πίσω για Βαλλιανάτο. 

O καθένας έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τον κώλο  (σώμα) του όπως του αρέσει αλλά…

Χορηγός επικοινωνίας του γάμου Μάνου και Τζήμερου ο Σκάι.

Ο Θάνος Τζήμερος επιχείρησε με καθυστέρηση 12 ωρών να αιτιολογήσει την απαίτηση του να αποκλειστεί ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και το κόμμα του Φιλελεύθερη Συμμαχία από τη συμμαχία Δημιουργίας Ξανά και της Δράσης του Στέφανου Μάνου. Δράση και Φιλελεύθερη Συμμαχία είχαν κοινή κάθοδο στις προηγούμενες εκλογές.  Αυτό που κατάφερε με τη νέα ανάρτηση του είναι να επιβεβαιώσει τις υποψίες.

«Ναι, οι θέσεις της ΦΙΣ στα εθνικά θέματα και στο μεταναστευτικό με ενοχλούν. Με ενοχλεί επίσης η τάση του Βαλιανάτου να προκαλεί και συχνά να μπερδεύει τον ρόλο του ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων με τον ρόλο του πολιτικού. Για να μην με παρεξηγήσετε: θεωρώ ότι κάθε ενήλικας έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί το σώμα του όπως του αρέσει και καμία διάκριση δεν θα πρέπει να γίνεται εις βάρος ανθρώπων για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, άρα υποστηρίζω τον ακτιβισμό του Βαλιανάτου. Όμως η πολιτική είναι ένα άλλο πράγμα. Ο ακτιβιστής οφείλει να είναι αιχμηρός, προκλητικός, εριστικός ενδεχομένως, για να ξυπνήσει συνειδήσεις, ο πολιτικός το ακριβώς αντίθετο. Όταν όλα τα βλέπεις υπό το πρίσμα των σεξουαλικών επιλογών, γράφεις για τον ομοφοβικό Μητροπάνο, τη μέρα του θανάτου του. Μέγιστη απρέπεια. Όμως εκεί τελειώνουν και οι ενστάσεις μου. Η Δημιουργία, ξανά! συνεργάζεται με τη Δράση κι όχι με τη ΦΙΣ και είναι δουλειά της Δράσης να βρει τον τρόπο ώστε στην επόμενη Βουλή να εκλεγούν μόνο μέλη της Δράσης. Ναι, αυτό το θέμα δεν διευκρινίστηκε με λεπτομέρειες – χρεώστε το λάθος σε μένα. Μένει λοιπόν να αποσαφηνιστεί.»

Ο Θάνος Τζήμερος είναι άνθρωπος του μάρκετινγκ. Η Δημιουργία Ξανά είναι η προσπάθεια κάποιων ανθρώπων της αγοράς και της διαφήμισης να δημιουργήσουν και να «πουλήσουν» στους ψηφοφόρους ένα νέο κόμμα όπως θα πουλούσαν ένα νέο προϊόν. Με τον Σκάι και άλλα κανάλια να έχουν αναλάβει άτυποι σπόνσορες αυτής της προσπάθειας. Ακόμα και το όνομα δεν περιέχει κανένα πολιτικό όρο, θυμίζει όνομα για οδηγό αυτοβοήθειας,  μονάδας αποκατάστασης, πάνες ακράτειας κ.λ.π.

Σύμφωνα με την έρευνα αγοράς «οι αντεθνικές θέσεις» και η «αλληλεγγύη στα ατομικά δικαιώματα, την υπεράσπιση των μεταναστών, των ομοφυλοφίλων, των μειονοτήτων»  όχι μόνο δεν πουλάνε αλλά λειτουργούν αποτρεπτικά για τον μέσο ψηφοφόρο.  Δεν έχουμε αυταπάτες για το ήθος του Γρηγόρη Βαλλιανάτου και διαφωνούμε κάθετα με τις χυδαίες επιθέσεις που έχει κάνει στο Δ. Μητροπάνο (την ημέρα του θανάτου του) τη Λιάνα Κανέλλη κ.α. Ωστόσο η αντίθεση του Θ. Τζήμερου επειδή του χαλάει τη μόστρα ο Βαλλιανάτος είναι χαρακτηριστική της αντίληψης του πρώτου για την πολιτική, το φιλελευθερισμό, τις συμμαχίες κτλ.

Δείτε τι είχε γράψει το mao.gr όταν είχε γίνει η επίθεση Βαλλιανάτου κατά Μητροπάνου

Ωστόσο μετά από παρέμβαση παραγόντων της αγοράς και των ΜΜΕ, ο Θ. Τζήμερος πείστηκε να βάλει λίγο νερό στο κρασί του και να δεχτεί τη συμμετοχή και της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και να άρει το βέτο… Κάποιες εξαρτήσεις είναι πιο ισχυρές από προσωπικές εμμονές. Μένει να δούμε τι θα γίνει στη συνέντευξη τύπου στην οποία ο Βαλλιανάτος μάλλον θα παραστεί.

One thought on “Τζήμερος για Βαλλιανάτο: Αλλο γκέι ακτιβιστής, άλλο πολιτικός!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: