Μαριάννα Τσίχλη: Δεν υπάρχει δρόμος ανατροπής των μνημονίων μέσα στην ευρωζώνη

Η υποψήφια βουλεύτρια της Λαϊκής Ενότητας και στέλεχος της ΑΡΑΣ Μαριάννα Τσίχλη μίλησε στην τηλεόραση του Blue Sky για τις πολιτικές εξελίξεις. Σχολιάζοντας το ντιμπέιτ σημείωσε ότι η πλατιά μάζα των ανέργων, των εργαζομένων και της νεολαίας δεν πήρε καμία απάντηση για τα μεγάλα προβλήματα που την αφορούν.

Η κριτική της στη μνημονιακή προσαρμογή του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή και την παρουσία του «πρύτανη των ΜΑΤ» Θόδωρου Φορτσάκη στο πάνελ, προκάλεσε την αντίδραση της Έυης Καρακώστα του ΣΥΡΙΖΑ που σχολίασε: «Κρίμα νέο παιδί, ΚΚΕ έχετε γίνει».

Ο Γιώργος Τράγκας στη συνέχεια έκανε επίδειξη των ψυχολογικών του ικανοτήτων και διέγνωσε ότι η Μαριάννα λόγω και του νεαρού της ηλικίας της αισθάνεται εξαιρετικά πικραμένη λόγω του «αποχωρισμού των σιαμαίων του ΣΥΡΙΖΑ»

Η αγωνίστρια της ΛΑΕ σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έφερε πίσω από τις Βρυξέλλες κάτι λιγότερο από το τίποτα, έφερε πίσω τον χειρότερεο εμπαιγμό που έχει υπάρξει ποτέ στην τοποθέτηση του λαού που μέσα σε μια βδομάδα ένα ΟΧΙ που είχε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά έγινε ΝΑΙ.

«Δεν υπάρχει δρόμος ανατροπής των μνημονίων και της λιτότητας μέσα στην ευρωζώνη, χωρίς μονομερής διαγραφή του χρέους στο σύνολό του ή τουλάχιστον του μεγαλύτερου μέρους του, δεν υπάρχει ανατροπή των μνημονίων χωρίς κρατικοποίηση του τραπεζικού συστήματος»

Απάντηση