Ο Τράγκας κάνει τηλε-κόμμα και ενώνει δυνάμεις με Καρατζαφέρη;

Ο Γιώργος Τράγκας στο blog του ανακοίνωσε την ιδρυτική διακήρυξη νέου πολιτικού  forum-πολιτικού φορέα που «θα δραστηριοποιηθεί φυσικά με τη μαζική συμμετοχή σας και ονομάζεται ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.     Ένα μέτωπο που δεν επιλέγει δεξιούς ή αριστερούς και δεν έχει το ερώτημα μέσα ή έξω από το ευρώ, αλλά: Εντός ζωής».  Τα μέλη θα μπορούν να υπογράφουν μέσω ίντερνετ.

Πριν δύο μέρες ο Κώστας Αϊβαλιώτης εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΟΣ μιλώντας στην τηλεόραση είχε εξαγγείλει μια μεγάλη έκπληξη την επόμενη βδομάδα που μας επιφυλάσσει το ΛΑΟΣ και που θα «φέρει τα πάνω κάτω»!    Όλα δείχνουν ότι ο Γ. Τράγκας έφτιαξε νέο φορέα για να συνεργαστεί με το ΛΑΟΣ στις προσεχείς εκλογές. Πρόκειται για την τρίτη μίνι-συγχώνευση στην ακροδεξιά πολυκατοικία μετά από: Σαμαράς-Ντόρα-Πλεύρης-Βελόπουλος και Τζήμερος-Μάνος-Βαλλιανάτος.   Δύο τηλεστάρ είναι πιο αποτελεσματικοί από έναν;  Με κάθε επιφύλαξη φυσικά γιατί ο Γ. Τράγκας που είναι γνωστός για τους ακροβατισμούς του μπορεί να δεχτεί  στο μεταξύ και καλύτερη πρόταση π.χ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Να δούμε τι θέση θα πάρει και το ΕΠΑΜ το οποίο μιλάει με τη σειρά του για εθνικό μέτωπο πέρα από αριστερά και δεξιά. Δύσκολα όμως μπορούμε να φανταστούμε τον Δ. Καζάκη, όσες κωλοτούμπες και αν έχει κάνει, να συνεργάζεται με όψιμα αντιμνημονιακό κόμμα που συμμετείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου και είχε το ρόλο του δεξιού ψάλτη του ΠΑΣΟΚ επί δύο έτη.

Απάντηση