Ποιος ξηλώνει το “πουλόβερ της Δημοκρατίας”;

O Παναγιώτης Λαφαζάνης το ξηλώνει. Μάλιστα. Και αφήνει την καημένη τη Δημοκρατία να ξεπαγιάζει στους πέντε δρόμους μες στο κατακαλόκαιρο!

Αυτή την πρωτότυπη καταγγελία έκανε χθες ο Κώστας Σκανδαλίδης, στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου του Mega. Ο πολιτικός του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε τον Λαφαζάνη επειδή δήλωσε ότι “κι αν δεν είμαστε κυβέρνηση, αλλά είμαστε αντιπολίτευση, μόνο μια δικτατορία μπορει να πάρει νέα μέτρα”, προφανώς εννοώντας ότι ο λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα και ότι μόνο με μη δημοκρατικό τρόπο μπορούν αυτά να παρθούν. Από αυτή τη φράση, την οποία θα προσυπέγραφε κάθε νοήμων πολίτης, ο Σκανδαλίδης οδηγήθηκε στο ακόλουθο εξωφρενικό συμπέρασμα… που καταλήγει στο ξήλωμα του πουλόβερ:

“Δηλαδή αυτή τη στιγμή η Ελλάδα οδηγείται σε μια τριτοκοσμική πορεία. Καθαρά. Όταν υπάρχουν κορυφαία στελέχη μιας παράταξης που δεν αναγνωρίζουν τη δημοκρατική νομιμότητα της όποιας κυβέρνησης σχηματιστεί τη Δευτέρα, δυναμιτίζουν την πολιτική ζωή της χώρα. Κι αυτό σημαίνει ότι παίζουν με τη φωτια, ξηλώνουν το πουλόβερ της Δημοκρατίας… Κανένα κόμμα δεν είπε πως θα παρθούν νέα μέτρα”.

Το ΠΑΣΟΚ χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του, κι έτσι η συκοφαντία στήνει τρελό χορό με την ασυναρτησία.

 

 

One thought on “Ποιος ξηλώνει το “πουλόβερ της Δημοκρατίας”;

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: