Τομπούλογλου: «Σε μια εποχή που ΟΛΟΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ από δουλειές, δεν είμαι εγώ μαλάκας να μην παίρνω μια»

Σεξ, ψέματα και βιντεοταινίες έχουν κάψει τη γούνα του στελέχους της ΝΔ Χάρη Τομπούλογλου. Σε νέες καταγεγραμμένες συνομιλίες ο συλληφθέντας για χρηματισμό και εκβιασμό πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων φέρεται να ομολογεί με απίστευτη κυνικότητα: «Δεν είμαι εγώ μαλάκας να κονομάνε όλοι από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μια αυτή την εποχή»… «Αυτοί θα πάρουν 190.000 ευρώ, εγώ να μην πάρω τίποτα; Χαζός είμαι;..»

Αυτό που ουσιαστικά παραδέχεται ο νεοδημοκράτης πολιτικός είναι ότι ζούμε σε μια εποχή που ο μεγάλος μαλάκας είναι ο ελληνικός λαός που οδηγείται στην εξαθλίωση όταν παράλληλα για την τάξη και την παράταξη που υπηρετεί ο Τομπούλογλου «όλοι κονομάνε».

Σε συνάντηση που καταγράφηκε από την κρυφή κάμερα απειλεί ανοιχτά ότι θα καταγγείλει τον διαγωνισμό που κέρδισε η εταιρεία. «Θα καταγγείλω τον διαγωνισμό. Θα τους καταστρέψω. Δεν θέλω καμία επικοινωνία μαζί τους» φέρεται να λέει στην κρυφή κάμερα.

«Τόσα λεφτά κυκλοφορούν για εμάς δεν έχει; Τώρα θα κάνουμε «χρυσές δουλειές». Θα σου βγάλω και εσένα ένα ποσό» φέρεται να είπε στον ενδιάμεσο της διαφημιστικής ο πρόεδρος του «Αγλαΐα Κυριακού». Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε φτιάξει και το πρακτικό του διοικητικού συμβουλίου που θα έθετε εκτός του έργου την διαφημιστική εταιρεία, παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει τον σχετικό διαγωνισμό.

Φαίνεται ότι όταν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ επιμένουν ότι η κρίση είναι ευκαιρία, εννοούν ότι είναι ευκαιρία για αυτούς και το κεφάλαιο να θησαυρίσουν. «Τόσα λεφτά κυκλοφορούν» μόνο που αυτά προορίζονται για τις τσέπες των ημετέρων και των εθνικών εργολάβων και τραπεζιτών.

Ας θυμηθούμε πως στο ίδιο τραπέζι έπιναν καφέ οι Άδωνις Γεωργιάδης και Χάρης Τομπούλογλου στις 12 Απριλίου του 2012, όταν ο σημερινός υπουργός Υγείας είχε δεχτεί επίθεση με γιαούρτια σε κεντρικό ζαχαροπλαστείο της Νέας Φιλαδέλφειας και κρύφτηκε πίσω από τη φούστα της γυναίκας του

 

 

Απάντηση