Λοβέρδος: Ο Τιτανικός βούλιαξε, εγώ σώθηκα!

Με τον αέρα του νικητή εμφανίστηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Αντένα, τρίβοντας στα μούτρα του ελληνικού λαού τους 40.000 σταυρούς που πήρε ο ίδιος στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Μπορεί ο Τιτανικός του ΠΑΣΟΚ να βούλιαξε θεαματικά, όμως ο Λοβέρδος είχε την τύχη των επιβατών της πρώτης θέσης, αφού κατάφερε όχι απλώς να επιπλεύσει, αλλά και να βγει θριαμβευτής στην κατηγορία του, καθώς ήρθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στη Β’ Αθηνών, διπλασιάζοντας τους σταυρούς του σε σύγκριση με τις εκλογές του 2009. Και αυτή η προτίμηση, κατά τη γνώμη του, οφείλεται στο ότι πάντα έλεγε την αλήθεια στο λαό.

Ξέχασε όμως ο κύριος Λοβέρδος να πει ένα μικρό ευχαριστώ στον Γ. Παπαδάκη και γενικά σε όλα τα κανάλια αφού εδώ και δυόμισι χρόνια τον φιλοξενούν πρώτο τραπέζι πίστα. Δεν περνούσε ούτε μια μέρα που να μην κληθεί σε κάποιο στούντιο ή να μην κάνει τηλεφωνική παρέμβαση στη διάρκεια των δελτίων ειδήσεων ή  των ενημερωτικών εκπομπών: τα ΜΜΕ είναι αυτά που τον έβαλαν στη «σωσίβια λέμβο»!

Όταν βούλιαξε ο Τιτανικός οι επιβάτες του καταστρώματος και της Γ’ θέσης πνίγηκαν πρώτοι.  Αλλά στο τέλος η μοίρα ήταν κοινή.

One thought on “Λοβέρδος: Ο Τιτανικός βούλιαξε, εγώ σώθηκα!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: