Τηλεοπτικός διασυρμός ενός λαού…

και ο Δημοσιογράφος μούγκα

Τον «μεγάλη ηγέτη μας» Χίτλερ θα τον κρίνει η ιστορία, οι φούρνοι δεν υπήρξαν ποτέ είναι προϊόν συνωμοσίας, όπως και το ολοκαύτωμα.  Και κανείς δεν μιλάει για την «καταστροφή της Δρέσδης» τονίζει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής.  Το οπλοστάσιο των επιχειρημάτων του για το θέμα  δείχνει να το έχει αντλήσει εξ’ολοκλήρου από τα βιβλία του γνωστού αναθεωρητή της ιστορίας και αρνητή του ολοκαυτώματος Ντέιβιντ Ίρβινγκ.

“Tο Ολοκαύτωμα είναι απλά ένα σλόγκαν, ένα προϊόν όπως το Κλινέξ ή η τάδα μάρκα πρίντερ. Το έχουν μετατρέψει σε εμπορικό προϊόν και έχουν βγάλει ένα σωρό λεφτά από ταινίες”  είχε δηλώσει ο 71χρονος Ίρβινγκ.  Οι χρυσαυγίτες λένε ότι δεν είναι νεο-ναζιστές  όχι επειδή  δεν ασπάζονται τα ιδανικά του εθνικοσοσιαλισμού (που τα δέχονται) αλλά απλά γιατί το ναζιστικό κόμμα έδρασε μόνο στη Γερμανία, δεν είναι φασίστες επειδή ο φασισμός είναι καθαρά ιταλικό φαινόμενο αλλά κατά τα άλλα είχαν άριστες σχέσεις με όλες αυτές τις ομάδες και κάνανε κάμπινγκ και σκηνάκια (στήσιμο στρατιωτικού καταυλισμού στη φύση)  μαζί αλλά τις διέκοψαν γιατί οι ιταλοί φασίστες φίλοι της Χρυσής Αυγής άρχισαν να κατηγορούν τους «τεμπέληδες τους Έλληνες» για το χάλι της ευρωζώνης.

“Έρχεται ο Πακιστανός και κατουράει στο ιερό της εκκλησίας», είπε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στον Σταύρο Θεοδωράκη στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” του Μega. Eπομένως, είναι φυσικό οι Χρυσαυγίτες να ασκήσουν βία για να διώξουν τους Πακιστανούς.

Σαν να μην πέρασε μόνο ένας μήνας από τότε που δύο Πακιστανοί θυσίασαν τη ζωή τους για να σώσουν δύο άγνωστούς τους Έλληνες, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που το αυτοκίνητό τους είχε παγιδευτεί στις ράγες του τρένου στο Κρυονέρι –κάτι που όφειλε να υπενθυμίσει ο δημοσιογράφος όχι στον Μιχαλολιάκο, αλλά στους Έλληνες που έβλεπαν την εκπομπή του.

“Γιατρούς Με Σύνορα” θέλουν να δημιουργήσουν οι Χρυσαυγίτες, γιατρούς που θα περιθάλπουν μόνο όσους έχουν αίμα ελληνικό στις φλέβες τους. Μόνο που η ζωή απέδειξε ότι κάποιοι “λαθραίοι” έχουν Ανθρωπιά Χωρίς Σύνορα.

Για τα τηλεοπτικά κανάλια οι -εντός κοινοβουλευτικού τόξου- νεοναζί της γειτονιάς είναι το νέο «εξωτικό προϊόν» που θα ανεβάσει την τηλεθέαση στα μηχανάκια της agb.  Πόσο μακρινή μοιάζει η εποχή που ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έλεγε ότι δεν «συνδιαλέγεται με τα άκρα» (του ΛΑΟΣ) που στη συνέχεια έγιναν κυβερνητικοί εταίροι στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Διαβάστε ακόμα «κόκκινο τηλεοπτικό χαλί για την Χρυσή Αυγή»

One thought on “Τηλεοπτικός διασυρμός ενός λαού…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: