Η θρησκεία του σουγιά ενώνει Χρυσή Αυγή και ΝΔ

Η θρησκεία του σουγιά και ο χορός της αγάπης. Εδώ στη φωτογραφία με το άλλο «κεντροδεξιό» αδελφάκι, τον Καρατζαφέρη.

Δεν είναι απλώς μνημειώδης γκάφα η διαβεβαίωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη ότι η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή είναι «αδελφά κόμματα». Δεν είναι μόνο εξωφρενικό το ψέμα του υπεύθυνου της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα ότι δήθεν ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο. Είναι χυδαίο και ερασιτεχνικό το επίπεδο της πολιτικής την οποία ασκεί η ΝΔ, το «υπεύθυνο κόμμα εξουσίας», είναι χυδαία η αποσιώπηση αυτής της χυδαιότητας από τις τάχα έγκριτες αστικές εφημερίδες και τα κυρίαρχα ΜΜΕ.

Καθώς το ηχητικό ντοκουμέντο της ομιλίας του Ψωμιάδη διέψευσε τη διάψευσή του, εκείνος έσπευσε να δώσει διευκρινίσεις στο «Bήμα FM» (πού αλλού;). Εκεί, στην εκπομπή του Ηλία Κανέλλη, παραδέχτηκε ότι η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ είναι κεντροδεξιό κόμμα, όμως συμφωνεί μαζί της στα ζητήματα της “πατρίδας, της θρησκείας και της λαθρομετανάστευσης”.

Aναρωτιέται κανείς ποια είναι αυτή η θρησκεία του σουγιά, που οι πιστοί της είναι έτοιμοι να λιώσουν τους νοσηλευόμενους ασθενείς σαν να ‘ταν κατσαρίδες και να πετάξουν στο δρόμο βρέφη και νήπια που δεν είναι ελληνόπουλα. Που οι πιστοί της υμνούν το δικαίωμα στην αυτοδικία, που μαχαιρώνουν ανθρώπους, όπως οι Σταυροφόροι του Μεσαίωνα έσφαζαν τους Σαρακηνούς, χωρίς να κάνουν διάκριση για γυναίκες και παιδιά.

Μάλλον θα είναι η θρησκεία του ευρώ, στο οποίο ομνύουν και οι νεοδημοκράτες και οι χρυσαυγίτες. Αυτό το κοινό σημείο ξέχασε να το αναφέρει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Απάντηση