Πάγκαλος: «Χυδαίοι, μαλλιαροί, ιδρωμένοι και με σπυράκια οι λαιμοί των πολιτικών»

Κρίμα που δεν είναι όλοι τόσο καλοφτιαγμένοι όσο ο ίδιος

Ακόμα και αν υπήρχε κόμμα της γραβάτας, αληθινά πιστεύει ο Θ. Πάγκαλος ότι θα τον ήθελε για μέλος;

«Ξεκούμπωτοι, εκπρόσωποι κομμάτων που καμιά γραβάτα δεν καλύπτει τους χυδαίους, μαλλιαρούς, ιδρωμένους, με σπυράκια, εν πάση περιπτώσει κάθε είδους σβέρκους και λαιμούς» τονίζει σε άρθρο του ο Θ. Πάγκαλος, λες και οι δικές του γραβάτες μπορούσαν να καλύψουν το δικό του λαιμό και τον ιδρώτα του.   Θα περίμενε κανείς ότι ο Θ. Πάγκαλος θα ήταν ο τελευταίος που θα στήριζε την κριτική του στην αισθητική του πολιτικού προσωπικού αλλά φαίνεται ότι δεν έχει καμία συναίσθηση τι εντύπωση δίνει η δική του εικόνα.   Σαν γριά κουτσομπόλα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε άρθρο που δημοσιεύεται σήμερα στα ΝΕΑ, εξαπολύει επίθεση στην αηδιαστική …εικόνα των εκπροσώπων των κομμάτων στην τηλεόραση.

Ο Θ. Πάγκαλος «κατσαδιάζει» και πρώην υπουργούς επισημαίνοντας ότι «είναι τόσο μεγάλη η δίψα για τη νεωτερικότητα, είναι τόσο μεγάλο το μίσος για κάθε τι παλιό και καθιερωμένο ώστε ακόμα και πρώην υπουργοί με δεκαετίες και βάλε θητείες πέταξαν στον αέρα τα ντεκολτέ τους για να μαζέψουν ψήφους. Φτού σας μπαγάσηδες Μαυρογιαλούροι! Φτου σας ψηφοθήρες και γλοιώδεις λαοπλάνοι!»

Πάντως, ενώ σημειώνει ότι αν και έχει αποχωρήσει από την ενεργή πολιτική, αν «εμφανιζόταν ένα κόμμα της γραβάτας θα με εδελέαζε αφάνταστα. Εκεί που καταντήσαμε άλλωστε δεν βλέπω γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπο».

Ο Θ. Πάγκαλος δείχνει να μην έχει καταλάβει ότι η γραβάτα δεν κάνει τον πολιτικό άντρα την ίδια ώρα που μέσα από το twitter παραπονιέται ότι «το κόμμα μου με αγνόησε τελείως από την στιγμή που εγκατέλειψα την Βουλή».  Ο πρώην αντιπρόεδρος του Παπανδρέου και του Παπαδήμου πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η γραφικότητα του είναι πολύ πιο ορατή από τη στιγμή που δεν έχει πια καμία εξουσία πέρα από την προβολή που ακόμα του δίνουν ορισμένα ΜΜΕ και είναι ξεγυμνωμένος από τα πολιτικά αξιώματα.

Απάντηση