Τέρενς Κουίκ: «καίει» τη δημοσιογραφία για τον Καμμένο

Τελικά όλα σε αυτή τη ζωή εξαργυρώνονται. Όπως επιβεβαιώθηκε από τον Τέρενς Κουίκ, ο δημοσιογράφος αναλαμβάνει εκπρόσωπος τύπου του κόμματος «Ελεύθεροι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου.

Τώρα που σχεδόν έχει κριθεί η είσοδος του νέου κόμματος που προήλθε από τη ΝΔ στη Βουλή, η αντιμνημονιακή αλλά καθώς πρέπει πτέρυγα του ακροδεξιού και ρατσιστικού λόγου αποτελεί πόλο έλξης αστέρων και προσωπικοτήτων.

Ο λάβρος αντιμνημονιακός λόγος του Τέρενς Κουίκ, που μετέτρεψε ένα μικρό και περιθωριακό τηλεοπτικό σταθμό σε προπύργιο της …επανάστασης, τώρα θα γίνει πιο στρωτός, πιο στρογγυλός με στόχο μια περίοπτη θέση στα βουλευτικά έδρανα.

Σε ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού Κontra εκφράζονται ευχαριστίες στον Τέρενς Κουίκ «για την έως τώρα πολύτιμη συμβολή του» και ευχές για «καλή επιτυχία στην συνέχεια του αντιμνημονιακού του αγώνα, που ξεκίνησε από το Kontra Channel». Όπως ανακοινώθηκε από το Kontra Channel, τη θέση του κ. Κουίκ στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του σταθμού αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης.

Απάντηση