Βία και κροτίδα σε Τατούλη και «Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες»

Βιοαέριο; Όχι ευχαριστώ!

Όχι είπαν οι Πελοποννήσιοι, (από τη Μαντινεία κυρίως), στο Βιοαέριο και στις Οικονομικές Ζώνες που προωθεί ο νεοφιλελεύθερος περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης. Βεγγαλικά έσκασαν στα πόδια του περιφερειάρχη έξω από το Πνευματικό ενώ εντός αιθούσης μετά την διακοπή εκσφενδονιζόταν νερό από τους κατοίκους με την αστυνομία να αδυνατεί να συγκρατήσει το αγριεμένο πλήθος.

ΟΙ πολίτες από τη Μαντινεία διαμαρτύρονται για τη μονάδα βιοαερίου στη θέση «Μπέλμπερη» και προπηλάκισαν τον Πέτρο Τατούλη, τα χρειάστηκε, μέχρι να καταφέρει να αποχωρήσει κακήν-κακώς.  Ακόμα, προπηλακίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Στεφανόπουλος. Οι κάτοικοι ήταν παρόντες στη συνεδρίαση, από τη Δευτέρα το μεσημέρι, οι οποίοι έφτασαν στην Τρίπολη με πανό και τρακτέρ! Η πρόταση τελικά απορρίφτηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο Πέτρος Τατούλης ήταν ο πρώτος περιφερειάρχης που προθυμοποιήθηκε να μετατρέψει την Πελοπόννησο σε μια μεγάλη «Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη» με μισθούς Μπαγκλαντές, μίνιμουμ φορολογία για τις επιχειρήσεις και μίνιμουμ δικαιώματα για τους εργαζόμενους!

Απάντηση