Τ. Μίχας: «Ιστορίες για μικρά παιδιά η Χρυσή Αυγή μπροστά στο ΚΚΕ»

Χυδαία κρυπτοναζιστικής έμπνευσης  προπαγάνδα από το φιλελεύθερο protagon

  Ορισμένες από πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες φωνές δεν ντρέπονται καθόλου να παραδεχτούν ότι διόλου δεν τους ενοχλεί η Χρυσή Αυγή, που άλλωστε τη θεωρούν ένα -εν δυνάμει- χρήσιμο σύμπτωμα της κρίσης του καπιταλισμού. Ο γνωστός νεοφιλελεύθερος Τάκης Μϊχας σε άρθρο του στο protagon ,όπως έκανε και ο Κ. Μητσοτάκης λίγες μέρες πριν,  υπογραμμίζει ότι εχθρός είναι το ΚΚΕ και όχι οι νεοναζί. 

Όπως λέει ο αρθρογράφος του protagon: «Φαντασθείτε να ζητούσε ο Αντώνης Σαμαράς συνεργασία από την Χρυσή Αυγή και μάλιστα να της πρότεινε θέση στο κυβερνητικό σχήμα. Όμως ο Αλέξης Τσίπρας (με τις ενθουσιώδεις παραινέσεις μεταξύ άλλων του «εκσυγχρονιστή»(!) Παπαδημούλη) πρόκειται να προτείνει συγκυβέρνηση σε ένα κόμμα μπροστά στους στόχους του οποίου τα οράματα της Χρυσής Αυγής είναι παραμύθια για μικρά παιδιά: Το ΚΚΕ.»

Σύμφωνα με τη λογική του Τάκη Μίχα στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο προφανώς  ΗΠΑ και Βρετανία θα έπρεπε να στηρίξουν τη Γερμανία εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης (αυτό ήταν άλλωστε και το σενάριο πάνω στο οποίο βασιζόταν ο Χίτλερ  και για μεγάλο διάστημα δίχασε τον αστικό κόσμο στη Δύση).

Οι νεοφιλελεύθεροι φυσικά γιατί να έχουν πρόβλημα με τη Χρυσή Αυγή;  H Χρυσή Αυγή δεν τάσσεται κατά της εξόδου από το ευρώ και την Ε.Ε. Κανείς τους άλλωστε δεν είπε τίποτα για τη συμμετοχή της ακροδεξιάς του ΛΑΟΣ στην μνημονιακή κυβέρνηση Παπαδήμου με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.  Απλά η Χρυσή Αυγή αντικατέστησε το ΛΑΟΣ. Ίσως τη χρειάζονται για την επόμενη κυβέρνηση. Για αυτούς προφανώς η δημοκρατία είναι ένα παραμύθι για μικρά παιδιά.

Πηγή

One thought on “Τ. Μίχας: «Ιστορίες για μικρά παιδιά η Χρυσή Αυγή μπροστά στο ΚΚΕ»

  • 9 Μαΐου 2012 at 10:38
    Permalink

    εξαρταται τι ιστοριες για δρακους λες στα παιδια σου κ Μιχα…

    Reply

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: