Και η Κουμουνδούρου φοβέρα θέλει: Η Ραχήλ υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη

Η Ραχήλ Μακρή αφού κατάφερε με έξυπνο τρόπο τις τελευταίες μέρες να κάνει όλα τα ελληνικά μίντια να ασχολούνται μαζί της, μπλέκοντας και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις «ομάδες που την διεκδικούν» φαίνεται (χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα επισήμως)  ότι κατάφερε αυτό που ήθελε αρχικά: Να είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη.  Οι ηγετικοί κύκλοι της Κουμουνδούρου αποφάσισαν τελικά ότι είναι προς όφελος του ΣΥΡΙΖΑ να εντάξει τη δημοφιλή Ραχήλ στο ψηφοδέλτιο του παρακάμπτοντας τις ενστάσεις της τοπικής οργάνωσης αλλά και ηγετικών στελεχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Ραχήλ.  Η επίλογη της εμφανίζεται ως προσωπική απόφαση του Α. Τσίπρα, ο οποίος τη διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξουν άλλες αντιδράσεις.

Η Ραχήλ Μακρή εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από τα μνημονιακά ΜΜΕ που πρόβαλλαν χαιρέκακα  ότι «ακόμα και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ της έκλεισε με θόρυβο την πόρτα στα μούτρα» (ΣΚΑΪ 08/01)

 

Τέλος καλό, όλα καλά κυρίως για τη Ραχήλ.  Οι  πληροφορίες για οριστικοποίηση της συμφωνίας αντιμετωπίστηκαν με ιαχές ενθουσιασμού στα σόσιαλ μίντια από τους περισσότερους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ σε αντίθεση με τις αρνητικές αντιδράσεις για Πράσινους, Τζάκρη και λοιπούς μνημονιακούς.

Δεν ξέρουμε πόσο καλό είναι για τους συνυποψηφίους της στην Κοζάνη.

 

Τα σενάρια για διαπραγματεύσεις με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ που η ίδια η Ραχήλ διέδωσε έδωσαν την έμπνευση σε χρήστες του διαδικτύου να προχωρήσουν σε σειρά ευφάνταστων συνθέσεων:

 

rachel3

 

via MANOLIX BREATHTHIEF
via MANOLIX BREATHTHIEF

 

 

Απάντηση