Τα συνεταιράκια του Παπαδήμου υμνούν τη χούντα

 Υποψήφιος του ΛΑΟΣ υμνεί την επταετία ( να’ταν μόνο ένας) 

Αηδιαστική δυσωδία χούντας αναδίδεται από το άρθρο του υποψήφιου βουλευτή Καρδίτσας Σωκράτη Δασκαλόπουλου (ΛΑΟΣ) που δημοσιεύτηκε σε τοπική εφημερίδα και το οποίο σχολιάζει καυστικά ο «Ριζοσπάστης» της 25/4 .

Σύμφωνα με τον Θεσσαλό πολιτευτή, η 21η Απριλίου δεν ήταν δικτατορία, αλλά «επανάσταση του έθνους έναντι του καιροσκοπισμού, της κομματοκρατίας». Υποστηρίζει ότι οι δικτάτορες πολέμησαν τους Ιταλούς στα βουνά, όταν «οι ηγέτες της αριστεράς έπαιρναν εντολές από τη Μόσχα ώστε να σφάζουν  τους Έλληνες» και κλείνει το άρθρο του με ένα «πού είσαι, Παπαδόπουλε;»

Κατά τα άλλα, ο Καρατζαφέρης χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή «ναζιστικό κόμμα», τη στιγμή που το δικό του κόμμα κλείνει φιλικά το μάτι στο φασισμό. Συγκοινωνούντα δοχεία είναι το ΛΑΟΣ και η Χρυσή Αυγή, από την ίδια σκοτεινή μήτρα γεννήθηκαν, όπως το επιβεβαιώνει η λαμπρή πολιτική διαδρομή του Βορίδη. Και ας μην ξεχνάμε ότι πολλοί αρθρογράφοι που σήμερα ανατριχιάζουν με την άνοδο της Χρυσής Αυγής, είχαν εντάξει το ΛΑΟΣ στις «υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις», στο υπεύθυνο «κοινοβουλευτικό τόξο».

 

Το ΛΑΟΣ έχει δυνατούς υποψηφίους και δεν ξέρεις ποιόν να πρωτοδιαλέξεις:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απάντηση