Μάριο Μόντι: «Δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα για την κρίση»

Απίστευτος ψεύτης ο Ιταλός Παπαδήμος!

 

«Δεν θα χρειασθούν πρόσθετα οικονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης. Η Ιταλία και η Ευρώπη έχουν ανάγκη από διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις για να μπορέσει να ξεκινήσει και να ενισχυθεί η οικονομική ανάπτυξη» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης που εκδόθηκε έπειτα από δημοσίευμα των Financial Times σχετικά με «πιθανή ανάγκη υιοθέτησης νέων μέτρων για να μπορέσει η Ιταλία να μηδενίσει τη σχέση ελλείμματος- ΑΕΠ εντός του 2013».

Αναφερόμενος στο οικονομικό μέλλον της Ιταλίας και ολόκληρης της Ευρώπης, ο υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης της Ιταλίας Κοράντο Πάσερα τόνισε την Τρίτη ότι «με τη λιτότητα δεν υπάρχει ανάπτυξη. Αντιθέτως πρέπει να ενεργοποιήσουμε όλες τις αναγκαίες δράσεις έτσι ώστε, αφού βάλουμε σε τάξη την δημοσιονομικά μας, να μπορέσει να υπάρξει και ανάπτυξη της οικονομίας και της απασχόλησης».

 

Ποιους νομίζει ότι κοροϊδεύει; Δεν παραμυθιαζόμαστε από επικοινωνιακά τρικ όπως «ολιγομελής κυβέρνηση» με πλήθος συμβούλων. Ο ιταλός εκπρόσωπος του τραπεζικού συστήματος απλά επιχειρεί να κερδίσει χρόνο. Η ιταλική αριστερά που «δεν φοβάται να λερώσει τα χέρια της» κινείται πολύ πιο δεξιά από τη ΔΗΜΑΡ και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να συσπειρώσει τον ιταλικό λαό.

 

Το ότι η κυβέρνηση Μόντι αν συνεχίσει τη θητεία της θα πάρει νέα ακόμα χειρότερα μέτρα είναι τόσο βέβαιο όσο και το ότι η γη θα συνεχίσει να γυρίζει.

Απάντηση