Σπέρνει Μαουτχάουζεν ο Χρυσοχοϊδης


Ακροδεξιά ατζέντα κατά των μεταναστών είναι το τελευταίο σωσίβιο του δικομματισμού. Τριάντα στρατόπεδα συγκέντρωσης, 3 σε κάθε μια από τις 10 περιφέρειες της χώρας θα «σπείρει» ο υπουργός «Προστασίας» του Πολίτη, τα οποία σαν άλλον Γκέμπελς ονομάζει «κέντρα κλειστής φιλοξενίας». Με άλλα λόγια οι ράμπο της Αστυνομίας θα κάνουν επιχειρήσεις σκούπα, θα μαντρώνουν τους χωρίς χαρτιά και όσους άλλους κρίνουν οι αστυνομικοί απαραίτητο προκειμένου να πιάσουν το «πλάνο» καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης, και οι φτωοχοδιάβολοι αυτοί θα απολαμβάνουν τα καλά της ελληνικής φιλοξενίας, κάτω από την επιτήρηση των όπλων.

Όπως είπε σε σημερινή σύσκεψη ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, σε κάθε στρατόπεδο θα υπάρχει αστυνομικό τμήμα, της τάξης των 150 αστυνομικών αλλά και ακόμα 250 άτομα εκ των οποίων «τα 70 άτομα εσωτερικής φύλαξης από ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης έτσι ώστε η μεν ασφάλεια να είναι δεδομένη μαζί με τις υποδομές των κέντρων φιλοξενίας αυτών, αλλά συγχρόνως και να απασχολούνται και πάρα πολλοί ντόπιοι» είπε ο βραβευμένος από το FBI υπουργός προκειμένου να δώσει και μια εσάνς ανάπτυξης στο εφιαλτικό του σχέδιο.

«Υπολογίζουμε ότι σε κάθε Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας θα απασχολούνται περίπου 1000 άτομα την ημέρα, σε 24ωρη βάση, σε εβδομαδιαία, μηνιαία, ετήσια και έτσι θα δημιουργήσουμε ένα νέο κύκλο εργασιών, απασχόλησης και ευημερίας σε κάθε περιοχή», είπε με στιλ κομματάρχη.

Δεσμεύτηκε μάλιστα ο υπουργός όλα να γίνουν πριν τις εκλογές, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, κι αυτό παρά τις σφοδρές αντιρρήσεις που έχουν εκφράσει περιφερειάρχες (πλην του Γ. Σγουρού).

 

 

 

 

 

 

 

Απάντηση