Υγειονομική βόμβα ο Γεωργιάδης, απειλεί να ρίξει «μαύρο» σε νοσοκομεία

Πάρε τις αντιδράσεις για το κλείσιμο της ΕΡΤ…πολλαπλασίασε τις αντιδράσεις επί εκατό για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης με αυτό που πρόκειται να γίνει αν ο Σπυρίδων Γεωργιάδης τολμήσει να υλοποιήσει την απειλή του να ρίξει «μαύρο» σε νοσοκομεία.

Πρώτες δηλώσεις του νέου υπουργού Υγείας στο Έθνος της Κυριακής: «Αν χρειαστεί να κλείσω νοσοκομεία θα τα κλείσω.»
Στη συνέντευξη ο ακροδεξιός Γεωργιάδης προανείγγειλε σαρωτικές αλλαγές στις διοικήσεις των νοσοκομείων και εξονυχιστικούς ελέγχους και περιορισμούς στο πεδίο των εγκρίσεων δαπανών.
Δεν άφησε καμία αμφιβολία ότι οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές έχουν απόλυτη προτεραιότητα πάνω από τις ζωές των κατοίκων της Ελλάδας: «Είμαστε πλήρως έτοιμοι σε ό,τι αφορά τα προαπαιτούμενα. Δεν πρόκειται να ξεφύγει τίποτε» υπογράμμισε ο Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Θα υλοποιηθούν όλες οι δεσμεύσεις που έχει δώσει η χώρα και δεν θα ρισκάρουμε τις επόμενες δόσεις»!

Για να μη ρισκάρουν τις επόμενες δόσεις λοιπόν οι εξτρεμιστές του μνημονίου ρισκάρουν την υγεία όλων μας. Ήδη πολλές μονάδες υγείας υπολειτουργούν, στερούνται εξοπλισμού, προσωπικού και φαρμάκων. Η νέα συρρίκνωση των δαπανών για την υγεία που ουσιαστικά εξαγγέλλει ο ακροδεξιός μπουμπούκος αποτελεί έγκλημα κατά του ελληνικού λαού.

 

 

Ο Σαμαράς ήξερε πολύ καλά τι έκανε όταν έβαζε υπουργό Υγείας έναν φανατικό ακροδεξιό και αντικομμουνιστή που μόλις πριν μια βδομάδα παρακινούσε από το twitter τον Σαμαρά να γίνει Ερντογάν και να «καθαρίσει τις πλατείες από τους αριστερούς.

Τώρα ο Γεωργιάδης πιστεύει ότι μπορεί να «καθαρίσει» τα νοσοκομεία από γιατρούς και να βάλει λουκέτα ώστε να μην «διακινδυνεύσει» η επόμενη δόση!

Απάντηση