Όλιβερ Στόουν: Νεαρός πρωταθλητής στη μάχη κατά της λιτότητας ο Αλέξης Τσίπρας

Συνεχίζονται τα ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια του διάσημου αμερικανού σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν για τον Αλέξη Τσίπρα. Στόουν-Ζίζεκ και Αλέξης έγιναν αχώριστοι στο φετινό Φεστιβάλ του Ζάγκρεμπ. 

Στο τελευταίο του tweet έγραψε ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας νεαρός ζωηρός πρωταθλητής στη μάχη κατά της λιτότητας στην Ευρώπη και –πιθανότατα- μελλοντικός πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Οι φήμες ότι μετά την ταινία για τον «Μέγα Αλέξανδρο» θέλει να γυρίσει ταινία και για τον «Αλέξη» της Κουμμουνδούρου δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, αλλά με βάση της προηγούμενες βιογραφικές ταινίες του σκηνοθέτη το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του αμερικανού.

Την ευχή στον Αλέξη Τσίπρα να είναι ο μελλοντικός πρωθυπουργός της Ελλάδας, διατύπωσαν τόσο ο Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν και ο Σλοβένος φιλόσοφος Σλαβόι Ζίζεκ σε δηλώσεις τους μετά το γεύμα που είχαν με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, στο Ζάγκρεμπ.

Ο Όλιβερ  Στόουν τόνισε ότι ο Α. Τσίπρας είναι η ελπίδα της Ελλάδας και προσέθεσε ότι «αυτός ο άνθρωπος θα κάνει την τεράστια διαφορά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και ίσως και σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι στον Αλέξη καλή τύχη. Θα την χρειαστεί. Είναι σκληρό καρύδι. Θα τα καταφέρει».

Ο Σ. Ζίζεκ είπε ότι πιστεύει στον Α. Τσίπρα και προσέθεσε: «Τον υποστηρίζω.

‘Αλλωστε, κάποιοι λένε ότι είμαι ο μυστικός του σύμβουλος. Να ξέρετε ότι ανυπομονώ για αυτόν το ρόλο μου. Σε κάθε περίπτωση, είμαι ευτυχής που είμαι εδώ».

Την Τετάρτη ο Α. Τσίπρας μίλησε σε εκδήλωση για την πορεία της Ευρώπης και για το ρόλο της Αριστεράς.

Στοιχεία από εδώ

Απάντηση