Ο επικεφαλής Επικρατείας της Δράσης στηρίζει ΝΔ

Η «νύφη» το’σκασε στο όνομα της αγοράς

Ο Στ. Σταυρίδης είναι κατασκευαστής ιδιωτικής και επαγγελματικής πισίναςΤι αξιοπιστία μπορεί να έχει ένα κόμμα που την επόμενη μέρα το εγκαταλείπει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας; Από πρώτο τραπέζι πίστα στη Δράση τώρα κλητήρας στη ΝΔ στο όνομα της αγοράς!

Την πρόθεσή του να στηρίξει ενεργά τη ΝΔ ανακοίνωσε ο Στέλιος Σταυρίδης, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Δράσης-Φιλελεύθερης Συμμαχίας.

Ο Σ. Σταυρίδης που έγινε γνωστός όταν πιάστηκε στα χέρια με τον Πέτρο Τατσόπουλο σε τηλεοπτική εκπομπή, υποστήριξε ότι μετά την 6η Μαΐου η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην και πως στις επόμενες εκλογές διακυβεύεται η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, «από τους λαϊκιστές που πουλάνε ψεύτικη ελπίδα στο λαό».

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως σημειώνει, «είναι επιβεβλημένο η ΝΔ να είναι πρώτο κόμμα και να ενισχύσει την εκλογική της δύναμη, διότι μόνον έτσι θα μπορέσουμε να αναχαιτίσουμε τους ανεύθυνους δημαγωγούς, που θέλουν να πάνε την Ελλάδα 50 χρόνια πίσω και να οδηγήσουν τον λαό στην απόλυτη εξαθλίωση».

«Γι’ αυτό, οι δυνάμεις της δημιουργίας και της αγοράς, οφείλουμε να στηρίξουμε σθεναρά τη Νέα Δημοκρατία».

One thought on “Ο επικεφαλής Επικρατείας της Δράσης στηρίζει ΝΔ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: