Ο Σαμαράς στον Παχατουρίδη, η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου στο τμήμα !

Απαράδεκτους τραμπουκισμούς και ξυλοδαρμό ειρηνικών διαδηλωτών από συρφετό μπράβων που συνόδευαν τον Αντώνη Σαμαρά καταγγέλει μεταξύ άλλων με ανακοίνωση της η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου.   Όπως σημειώνεται οι «πραιτωριανοί» έβρισαν τον κόσμο που θέλησε να διαμαρτυρηθεί με χρυσαυγίτικες βωμολοχίας χαρακτηριστικές μπράβων της νύχτας. Η αστυνομία στην αρχή παρακολουθούσε αδιάφορα και παθητικά τις βιοπραγίες και στη συνέχεια προσήγαγε στο Αστυνομικό Τμήμα εντελώς αδικαιολόγητα τέσσερις νέους,  μεταξύ των οποίων δύο νεαρές σπουδάστριες μέλη της ΑΚ Περιστερίου και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ οι οποίες έκαναν το «έγκλημα» να διμαρτυρηθούν στον Αντώνη Σαμαρά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σαν τον κλέφτη ο πρωθυπουργός της πείνας και της ξεφτίλας Αντώνης Σαμαράς «επισκέφθηκε» την Πέμπτη 5.30 μμ τον φίλο του κ. Παχατουρίδη.

Είναι χαρακτηριστικό του ΦΟΒΟΥ που υπάρχει στο κυβερνητικό στρατόπεδο για την λαϊκή οργή, το ότι εκτός από καμιά δεκαπενταριά τοπικούς κλακαδόρους και άλλους τόσους «μεταφερόμενους» ΟΝΝΕΔίτες (χαρακτηριστικό είναι το ότι όταν έσκασαν μύτη στην περιοχή ρωτούσαν … «που είναι το δημαρχείο» ) είχαν επιστρατευτεί πάνω από σαράντα μπράβοι και ασφαλίτες, καθώς και 4 κλούβες ΜΑΤ.

Και αυτό σε μια «νεκρή» ώρα, πριν ανοίξουν τα μαγαζιά του εμπορικού κέντρου. Ενδεικτικό του πανικού των «παρατρεχάμενων» είναι πως έβαλαν τον Σαμαρά μέσα στο γραφείο του Παχατουρίδη ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ, χωρίς να τολμήσουν να τον πάνε ούτε σε μία από τις παρακείμενες καφετέριες, ούτε καν στο καφέ που βρίσκεται μέσα στο κτίριο του δημαρχείου.
Παρά το στοιχείο του αιφνιδιασμού και της «νεκρής ώρας» όμως, από πολλούς πολίτες που έτυχε να περνάνε από το σημείο, ακούστηκαν έντονες φωνές αποδοκιμασίας.
Ο φασιστικός συρφετός των μπράβων που συνόδευε τον … «δημοφιλή πρωθυπουργό» επιτέθηκε στους πολίτες αυτούς με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ.
Νεολαίοι και εργαζόμενοι ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ κάτω από χρυσαυγίτικες βωμολοχίες χαρακτηριστικές για μπράβους της νύχτας. Η αστυνομία ενώ παρκολουθούσε αδιάφορα και παθητικά τις ασχήμιες των τραμπούκων, προσήγαγε στο ΑΤ Περιστερίου τελείως αδικαιολόγητα 4 νεολαίους, εκ των οποίων 2 νεαρές σπουδάστριες μέλη της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ οι οποίες πρώτες ξεκίνησαν να διαμαρτύρονται με το ερωτημα «κύριε Σαμαρά, είναι λαϊκισμός οι 6000 αυτοκτονίες ?» με αποτέλεσμα να αναθαρρήσουν και άλλοι που έτυχε να βρίσκονται στην πλατεία.

Προκαλούν πραγματικά γέλιο οι ΑΜΗΧΑΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του εκπρόσωπου της ΝΔ Παπαμιμίκου, που αντί να απολογηθεί για τις ακροδεξιές ασχήμιες του ξενόφερτου φασιστικού συρφετού που «συνόδευε» τον ίδιο και τον πρωθυπουργό, βρήκε να πει πως … «η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τους προπηλάκισε».
Από την άλλη, ο τάχαμου «ανεξάρτητος» δήμαρχος κ. Παχατουρίδης που ήταν συνένοχος σ αυτό το μαυρογιαλουρίστικο «σόου» του Σαμαρά, δεν βρήκε φυσικά ούτε μια κουβέντα να πει για τους τραμπουκισμούς των μπράβων.

Προειδοποιούμε τον κεντρικό και τον τοπικό συστημικό εσμό πως είναι ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ αν νομίζουν πως μπορούν να τρομοκρατήσουν κανέναν με τα «τάγματα» ξενόφερτων μεταφερόμενων τραμπούκων.

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ κ.κ. Σαμαρά και Παχατουρίδη.

Στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς, στα στέκια των ανέργων το κύμα της ΟΡΓΗΣ διογκώνεται και πηγαίνει ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ από τις κάλπες της 25 Γενάρη.
Έχει ήδη συναντηθεί με τον ριζοσπαστισμό της αντισυστημικής αριστεράς στις καταλήψεις των σχολείων, στις επιτροπές αγώνα των κατοίκων, σις εργατικές κινητοποιήσεις, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ – όχι «διαπραγμάτευσης» και υποταγής- που θα σαρώσει τόσο εσάς όσο και τα συμφέροντα των λίγων που εκπροσωπείτε.

15/1/2015

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου 

Απάντηση