Ξαναζεσταμένο μέταλ και η εμπορική επιστροφή των Sepultura


Επιστροφή στο ένδοξο και εμπορικό παρελθόν των δεκαετιών ’80 και ’90 πραγματοποιεί ένα ακόμη συγκρότημα από τα παλιά, οι γνωστοί και μη εξεραιτέοι του μέταλ Sepultura. Θα εμφανιστούν για μία συναυλία στις 2 Ιουνίου στο Fuzz Live Music Club σε μια βραδιά αφιερωμένη στο μέταλ με προπώληση εισιτηρίου 25 ευρώ.

Στα 27 χρόνια της πορείας τους, οι Sepultura επηρέασαν φυσικά δεκάδες ή ίσως και εκατοντάδες μπάντες. Μέσα στα χρόνια άλλαξαν μέλη και σύνθεση πολλές φορές, αλλά κράτησαν το όνομα που πουλάει και βέβαια την επιτυχημένη φόρμα. Γι’ αυτό και το νέο τους άλμπουμ με τίτλο που μάλλον παραπέμπει στην ελληνική λέξη, Kairos, υποστηρίζουν ότι ψάχνει τις ρίζες τους. Ο Andreas Kisser και η νέα του συντροφιά δείχνουν πώς μπορούν να συνδυάσουν την κλασική αγριάδα του “Beneath The Remains” και του “Arise” με τη μοντέρνα αλλά θρας και ρυθμική προσέγγιση κλασικών τους άλμπουμ όπως τα “Chaos A.D.” και “Roots”.

Πριν τους Sepultura, θα παίξουν οι Έλληνες Suicidal Angels, οι Flames, το πρώτο ελληνικό σχήμα στον χώρο του thrash metal, οι Ισραηλινοί Hammercult και οι Verdict Denied.

Απάντηση