Σαμαράς: Γκρουπούσκουλο ο Καμμένος!

Βλέπει εκλογές στις 29 Απριλίου

Την μικρή Ελλάδα των τριών ηπείρων και των πέντε… δανειακών συμβάσεων θέλει να δημιουργήσει ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη που παρέθεσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.  Φανερή η αμηχανία στη ΝΔ ειδικά μετά τα διψήφια ποσοστά που χτυπάει το κόμμα Καμμένου με ανοδικές τάσεις.  Οι απαξιωτικές αναφορές στους «ανεξάρτητους Έλληνες»  ότι είναι «κομματίδιο» δεν πείθουν κανέναν ειδικότερα όταν μέσα σε ένα μήνα το κομματίδιο δείχνει να σαγηνεύει έναν στους τρεις ψηφοφόρους της ΝΔ. Φαντάσου τι έχει να γίνει αν από «γκρούπα» γίνει κανονικό κόμμα.

Εάν συνεχιστούν αυτοί οι ρυθμοί κατάρρευσης του δικομματισμού η πάλαι ποτέ «μεγάλη δεξιά» όχι μόνο δεν έχει καμία ελπίδα για αυτοδυναμία αλλά θα δυσκολευτεί να συγκυβερνήσει ακόμα και μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Ο Σαμαράς βλέπει λέει εκλογές στις 29 Απριλίου ή το πολύ στις 6 Μαϊου.

Ο ίδιος ο Σαμαράς φυσικά υποστήριξε ότι επιθυμεί αυτοδυναμία και έκλεισε το μάτι στα σχέδια για τεχνοκρατικές κυβερνήσεις καθώς δεσμεύτηκε ότι θα χρησιμοποιήσει υπουργούς που δεν θα είναι βουλευτές! Το ερώτημα είναι γιατί δεν τους βάζει από τώρα βουλευτές –έστω στο επικρατείας- εφόσον γνωρίζει ότι θα τους υπουργοποιήσει;  Δεν μπόρεσε να απαντήσει στις κατηγορίες του «σερ» Μαρκεζίνη ότι η ΝΔ τορπιλίζει την κοινωνική ειρήνη καθώς στρέφεται κατά του  40% της ελληνικής κοινωνίας χαρακτηρίζοντας τους ακραίους αριστεριστές…

Απάντηση