Αντι-αριστεροί και αντι-ΕΡΤ αφροί του Σαμαρά στο συνέδριο της ΝΔ

 

Κάστρο της Αριστεράς ήταν εδώ και και χρόνια η «αμαρτωλή» ΕΡΤ, σύμφωνα με  όσα είπε ο Αντ. Σαμαράς στο συνέδριο της ΝΔ. Όλοι διόριζαν, παραδέχτηκε, και ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, όμως «και οι δύο διόριζαν κυρίως ανθρώπους της Αριστεράς!» (Το θαυμαστικό δικό του.) Έτσι, η ΕΡΤ έγινε «κάστρο των βολεμένων» αριστερών, «εστία σκανδάλων και διαφθοράς». Τι βίτσιο κι αυτό! Πασόκοι και δεξιοί να διορίζουν τους ιδεολογικούς τους αντίπαλους, προφανώς για να τους κλείσουν το στόμα.

«Η ΕΡΤ είναι καταργημένη», τόνισε ο Σαμαράς και πρόσθεσε ότι «η λογική των καταλήψεων τέλος» ενώ υποσχέθηκε ότι «το μαύρο θα φύγει από τις οθόνες».

Πόσοι αριστεροί πέρασαν από την ΕΡΤ, αναλογίζεται κάθε τίμιος δεξιός. Αριστερός ο Αιμίλιος Λιάτσος, αριστερός ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ (και νυν του ΣΚΑΪ) Χρήστος Παναγόπουλος, αριστερή η Άννα Παναγιωταρέα, ο Γιάννης Πολίτης, η Ανθή Σαλαγκούδη, η Έλλη Στάη, ο Μανώλης Κοττάκης, αριστερά τα παιδιά της παλιάς «Πρωινής γραμμής» (Λυριτζής και Οικονόμου), ο Νίκος Σίμος, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Στάμος και ο Κωνσταντίνος Ζούλας… για να μην αναφέρουμε τον ακροαριστερό Μάνο Χατζιδάκι που άφησε τη σφραγίδα του σ’ αυτή την εστία της διαφθοράς. Αριστερά και τα Μουσικά Σύνολα, αριστερός και ο Κώστας Γεωργουσόπουλος. Μα πόση Αριστερά ν’ αντέξει η δόλια η ΕΡΤ;

Μη αντέχοντας στη σκέψη ότι η ΕΡΤ είχε καταντήσει κάστρο της Αριστεράς, ο Αντ. Σαμαράς αισθάνθηκε αδιαθεσία, ιερή αγανάκτηση τον κατέλαβε, τον έπιασε μια ιογενής γαστρεντερίτιδα που θα του περάσει μόνο όταν τα ηνία της ΕΡΤ αναλάβουν άνθρωποι υπεράνω κάθε αριστερής υποψίας, ψύχραιμες και αμερόληπτες φωνές σαν τον Μουρούτη, τον Άδωνη, τον Χρύσανθο Λαζαρίδη κ.ά.

Υ.Γ. Στη φωτογραφία ο γνωστός αναρχοκομμουνιστής σκύλος Λουκάνικος.  Μόνο αυτός ΔΕΝ διορίστηκε στην αμαρτωλή ΕΡΤ.

Απάντηση