Θέμα ηθικής για τον Σαμαρά θέτει το «Άρμα»

«Απόφαση πρόκληση» και «απόδειξη της πλήρους ηθικής κατάρρευσης του πολιτικού συστήματος» χαρακτηρίζει το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών να δοθούν από την Περιφέρεια Αττικής 11,5 εκατομμύρια ευρώ στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο που έχει πρόεδρο τον αδελφό του Πρωθυπουργού και αναπληρωματικό τον κ. Παύλο Γερουλάνο.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Σωτήρης Στανωτάς, με αφορμή τη σύμβαση της Περιφέρειας Αττικής με την οποία εγκρίνονται 11,5 εκατομμύρια ευρώ για το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Την ώρα που οι Έλληνες εξαθλιωμένοι αυτοκτονούν αντιμετωπίζοντας πρόβλημα επιβίωσης, εξαιτίας της πολιτικής του Μνημονίου, την ώρα που η συγκυβέρνηση κατά δήλωσή της, αναζητεί τρόπους μείωσης των δαπανών και εξοικονόμησης χρημάτων, 11,5 εκατομμύρια ευρώ δίνονται για τη βελτίωση της κτιριακής υποδομής, στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο!».

Γεγονός πάντως είναι ότι την πλειοψηφία στο Περιφερειακό Συμβούλιο την έχει ο κ. Γ. Σγουρός που προέρχεται από αντίπαλο κόμμα, την ίδια στιγμή που η συζήτηση αφορά ένα ίδρυμα που λειτουργεί από το 1930 με συγκεκριμένη προσφορά. Επίσης, είναι λάθος να υπονοείται ότι η επιχορήγηση τέτοιων ιδρυμάτων καταλήγει στις τσέπες των διοικούντων του. Βέβαια, το πώς είναι δυνατόν οι θέσεις ευθύνης σε διάφορους οργανισμούς να μοιράζονται σε γνωστά …επώνυμα, αυτό είναι άξιο σχολιασμού.

One thought on “Θέμα ηθικής για τον Σαμαρά θέτει το «Άρμα»

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: