Σαμαράς: Φταίει η Αριστερά

Επιστροφή στο 1949 και στην εποχή δικαίωσης των γερμανοτσολιάδων, των ταγματασφαλιτών, των μαυραγοριτών και των συνεργατών με τον κατακτητή, σχεδιάζει η Νέα Δημοκρατία. Τότε που η Αριστερά ήταν απαγορευμένη, οι πολίτες χρειάζονταν πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων και κουμάντο έκανε η Ασφάλεια, ο στρατός και το παλάτι. Δεν εξηγείται αλλιώς η λυσσαλέα, ιδεολογική δήθεν, επίθεση στην Αριστερά που στην πραγματικότητα επιτίθεται σε κάθε ίχνος συνταγματικής ελευθερίας κερδήθηκε στην αστική δημοκρατία και παραχωρήθηκε από τις κυβερνήσεις των αστών.

Με ένα μακροσκελές κατηγορητήριο η γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας τροφοδοτεί με επιχειρήματα τα στελέχη που θα ξεχυθούν σε λίγο προεκλογικά στα μέσα ενημέρωσης με μόνο στόχο την …Αριστερά.

Η Αριστερά λοιπόν κατά τη ΝΔ φταίει γιατί:

«Εξανάγκασε με στοχευμένες κινητοποιήσεις και μαξιμαλιστικές θέσεις μεγάλες και μικρότερες επιχειρήσεις να βάλουν λουκέτο».
Δεν φταίνε οι επιχειρηματίες που αναζήτησαν στη Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ και την Κίνα φτηνούς σκλάβους.

«Ακύρωσε επενδυτικές δραστηριότητες, έδιωξε επενδυτές».
Κανονικά θα έπρεπε να είχαν ξεπουληθεί τα πάντα επί Μητσοτάκη και να τα είχαν πάρει κοψοχρονιά οι ξένοι.

«Οι διαμαρτυρίες πλήγωσαν καίρια τον τουριστικό τομέα».
Τη θερινή περίοδο πρέπει όλοι να φοράμε το χαμόγελό μας, να στήνουμε …κώλο και να φερόμαστε ως πραγματικοί σερβιτόροι των Ευρωπαίων γιατί αυτοί μας ταΐζουν.

«Έδωσε τη χαριστική βολή, κυριολεκτικά, στην εμπορική κίνηση στο κέντρο της πρωτεύουσας».
Η συνταγματική ελευθερία της συνάθροισης και της διαδήλωσης θα πρέπει να ανασταλεί στο κέντρο της Αθήνας, στους εμπορικούς δρόμους, έξω από περίπτερα, από σπίτια αλλά και στην εξοχή γιατί μπορεί να ενοχληθούν οι τουρίστες.

«Υποστήριξε κάθε παράλογο και αντικοινωνικό προνόμιο που επεδίωξε η οποιαδήποτε συντεχνία».
Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια που κυβερνούσε η Αριστερά, δεν έκανε τίποτα άλλο από το να διορίζει «ημέτερους» και να κάνει ρουσφέτια.

«Εναντιώθηκε με κάθε τρόπο στην ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων».
Υποστήριξε δηλαδή το άρθρο 16 του Συντάγματος, που θα έπρεπε να καεί.

«Έδωσε πολιτική κάλυψη, στους γνωστούς αγνώστους».
Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, η Ασφάλεια, τα ΜΑΤ κ.λπ. ελέγχονται μυστικά από τα αριστερά επιτελεία που δίνουν εντολή «αφήστε τους».

Ευτυχώς, δεν υπήρχε παράγραφος που να προτείνει να ξανανοίξουν τα ξερονήσια!

Απάντηση