Οι διάσημοι φίλοι του Ρόμνεϊ…

«Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι» λέει μια παλιά παροιμία που ισχύει γάντι στην περίπτωση του ρεπουμπλικάνου υποψήφιου των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ Μίτ Ρόμνεϊ.  Την ίδια ώρα που σχεδόν σύσσωμο το προοδευτικό Hollywood,κλπ ψηφίζουν δαγκωτό Ομπάμα, ο συντηρητικός υποψήφιος αδυνατεί να σταυρώσει «διασημότητες» πρώτου μεγέθους πέρα από την παραδοσιακή δεξαμενή της αμερικανικής δεξιάς.

Αν ότι πιο φανταχτερό έχεις να επιδείξεις είναι ο 82χρονος «βρώμικος Χάρι» Κλίντ Ίστγουντ και ο ξεπεσμένος Τσακ Νόρις τότε μάλλον έχεις πρόβλημα στα πολυθρύλητα «νεανικά κοινά».

Το επιτελείο του Ρόμνει ωστόσο προχώρησε σε νέες στρατολογήσεις….

Lynyrd Skynyrd

 

Ο αρχηγός της μπάντας-σύμβολο του Νότου δήλωσε ότι στέκεται στο πλευρό του Ρόμνεϊ καθώς ο Ομπάμα «δεν έκανε τίποτα για τους δικούς μας ανθρώπους» (ότι και αν σημαίνει αυτό). Ακόμα υπογράμμισε πόσο περήφανος παραμένει για τις νότιες ρίζες του και πως κάθε βράδυ θα συνεχίσει χρησιμοποιεί στις συναυλίες του τη σημαία του Νότου μέχρι να πεθάνει.

 

 

Lindsay Lohan

Το πρώην παιδί θαύμα των ταινιών Disney εξελίχτηκε σε μια αυτοκαταστροφική περσόνα που ακόμα αγωνίζεται για να ξεπεράσει την εξάρτηση της από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Ωστόσο δήλωσε στα μίντια ότι είναι βαθιά πολιτικοποιημένη και πως ανησυχεί πάρα πολύ για την έκρηξη της ανεργίας και γι’αυτό θα στηρίξει το Μιτ Ρόμνεϊ.

 

 

Kid Rock

Καμιά έκπληξη εδώ. Ο υπερπατριώτης hard-rock-country τραγουδιστής μπορεί να παραμένει παντελώς άγνωστος μουσικά εκτός ΗΠΑ αλλά είναι ένας πολύ πετυχημένος (εμπορικά) καλλιτέχνης εντός συνόρων.  Ο πρώην σύζυγος της Pamela Anderson κέρδισε το σεβασμό της αμερικανικής ακροδεξιάς όταν υποστήριξε με φανατισμό τις ιμπεριαλιστικές εκστρατείες του Μπους και μάλιστα έγραψε τραγούδια εξυμνώντας τους βομβαρδισμούς που γι’αυτόν αποτελούν τον αυθεντικό “the American way” για την επίλυση διαφορών και την τιμωρία των εχθρών της πατρίδας του.

 

 

 

 

Stacey Dash…

Στάρλετ μεικτής καταγωγής που τη δεκαετία του ’90 έγινε γνωστή παίζοντας στο πλευρό της Alicia Silverstone στο νεανικό χιτ Clueless.  Από τότε η τύχη της αγνοείται μέχρι σήμερα που έγινε διάσημη ξανά ως η «μαύρη ηθοποιός που στηρίζει τον Ρόμνεϊ».   Το μαύρο Χόλιγουντ έριξε πάνω της την πέτρα του αναθέματος, χαρίζοντας της ακόμα μεγαλύτερη διασημότητα.

Απάντηση