Ρεσάλτο ΠΑΣΟΚων στο κόμμα του Κουβέλη!


Με μια ταπεινωτική συμφωνία για τον Φώτη Κουβέλη επισφραγίστηκε η συνεργασία των διαγραμμένων του ΠΑΣΟΚ με τη Δημοκρατική Αριστερά. Με λίγα λόγια, οι πρώην πράσινοι βουλευτές είπαν στον Φώτη «σου δίνουμε τα πλεονεκτήματα του να έχεις Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά κάνουμε ό,τι γουστάρουμε»!

Γιατί τι άλλο σημαίνει το γεγονός ότι ο μεν Βασίλης Οικονόμου δηλώνει επικεφαλής της κίνησης «Ελεύθεροι Πολίτες», οι δε Γιάννης Αμοιρίδης ,Ηλίας Θεοδωρίδης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Γιώργος Παπαμανώλης δήλωσαν ότι εκπροσωπούν την «Κίνηση Ανεξάρτητων Βουλευτών»; Κανένας συντονισμός, καμία αμοιβαία δέσμευση, καμί υπόσχεση. Μόνο να του βγάλει η ΔΗΜΑΡ ξανά στο κοινοβούλιο και από εκεί και πέρα «χαίρετε»!

Αν κανείς διαβάσει «πίσω από τις γραμμές» την ανακοίνωση των βουλευτών Ηρακλείου, Κυκλάδων, Πέλλας και Πιερίας που έδωσαν «φιλί ζωής» στη ΔΗΜΑΡ την προεκλογική περίοδο, θα δει ότι δεν υπάρχει καμία νύξη για το «αύριο», το μετά τις εκλογές. Λένε μόνο ότι «επικυρώθηκε η κοινή βούληση για κοινοβουλευτική και πολιτική συνεργασία» λες και αυτή η Βουλή δεν έχει ζωή μόνο λίγων εβδομάδων! Περαιτέρω, οι πειρατές της ΔΗΜΑΡ λένε ευθαρσώς ότι θα κάνουν δικό τους κόμμα ή ρεύμα, αναγγέλλοντας πανελλήνια συνάντηση των οπαδών και των φίλων τους. Σπουδαία συνεργασία!

Δεν θα ρισκάραμε πολύ, αν λέγαμε ότι την επομένη των εκλογών αυτό το συνονθύλευμα παραγοντίσκων θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη.

Απάντηση