Όταν η Ρένα πάτησε τον Περισσό

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στην έδρα του κόμματος, είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Με τη θεσμική της ταυτότητα και όχι την κομματική ή ιδεολογική ζήτησε συνάντηση η Ρένα Δούρου με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ. Η φωτογραφία πάντως προδίδει ζεστό κλίμα.

Ήρθε στον Περισσό ντυμένη με τη θεσμική της ιδιότητα η Ρένα,  το παμπάλαιο χώμα πατώντας
το παμπάλαιο φως εξουσιάζοντας. Τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας αλλά..ούτε μέλισσα καν δεν γελάστηκε! 

Λεπτομέρεια: Τα δώρα της Ρένας δεν ήταν όπλα, σίδερο και φωτιά αλλά ένα βιβλίο. Όπως βλέπουμε  στη φωτογραφία η Ρένα κρατάει ένα αντίτυπο του συλλογικού βιβλίου «Κυβέρνηση της Αριστεράς-Δρόμος για το μέλλον ή παρένθεση» (Εκδόσεις Τόπος) στο οποίο γράφει η ίδια η Ρένα Δούρου αλλά και άλλα στελέχη της Αριστεράς κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής (Γιάννης Δραγασάκης, Παναγιώτης Σωτήρης, Δημήτρης Μπελαντής, Λεωνίδας Βατικιώτης,

 

Χρήσιμη ενημέρωση 

 

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της Περιφερειάρχη Αττικής, μετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη και ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Παναγιώτης Αθανασιάδης ενώ η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, πέραν του Γενικού Γραμματέα, αποτελείτο από τους: Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ, και Γιάννη Μανουσογιαννάκη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο.

Στο πλαίσιο της ενημερωτικής συνάντησης η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου αναφέρθηκε στο κοινό ψήφισμα για το θέμα της αξιολόγησης των εργαζόμενων ενώ έθεσε το ζήτημα της ανάγκης ενός νέου συστήματος διαχείρισης των απορριμμάτων.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας ενημέρωσε την Περιφερειάρχη σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και άλλα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και το λαό συνολικότερα στην περιφέρεια Αττικής.

Κυβέρνηση της Αριστεράς: Μια τόσο ωραία και άσχημη μέρα;
Κυβέρνηση της Αριστεράς: Μια τόσο ωραία και άσχημη μέρα;

Απάντηση