Το Βήμα βγάζει καταλληλότερο τον Βενιζέλο!

Δημοσιογραφικός μηχανισμός στήριξης του ΠΑΣΟΚ

-Βαγγέλη σου άρεσε η δημοσκόπηση
-Δεν έχω παράπονο

Έλεος!! Δημοσκόπηση της Kapa Research που θα δημοσιεύσει αύριο το «Βήμα της Κυριακής», δείχνει το ΠΑΣΟΚ ν’αρχίζει να ανακτά χαμένο έδαφος και τη ΔΗΜΑΡ να σημειώνει ισπανική υποχώρηση. Είχαμε προβλέψει σε προηγούμενο κείμενο ότι τα διαπλεκόμενα συμφέροντα σκοπεύουν να στηρίξουν το Βενιζέλο με όλες τους τις δυνάμεις, όχι για να εκλεγεί αλλά για να μη διασυρθεί τόσο πολύ.  Παρά τα ΔΟΛια μαγειρέματα ωστόσο ο δικομματισμός μόλις που συγκεντρώνει το 32,4% του συνόλου των ψήφων. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία από τη δημοσκόπηση  η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 18,1% και το ΠΑΣΟΚ 14,3%. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 8,2%, τέταρτο κόμμα είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,2% και ακολουθούν ο Σύριζα με 6%, η Δημοκρατική Αριστερά με 4,9% , το ΛΑΟΣ με  3,6% και η Χρυσή Αυγή 3,4%.

Δεν τα πάνε καλά και μένουν εκτός Βουλής η ΔΗΣΥ της Ντόρας Μπακογιάννη που συγκεντρώνει 2,3% αλλά και το κόμμα της Λούκας Κατσέλη, η «Κοινωνική Συμφωνία» που μόλις πιάνει το 1,1%. Χαμηλά και το  Άρμα Πολιτών με 0,7%.

Η μεγάλη παρέμβαση στη δημοσκόπηση από την εφημερίδα του ΔΟΛ είναι για τον Ε.Βενιζέλο που στο ερώτημα για την καταλληλότητα στην πρωθυπουργία όπου ο Ευάγγελος Βενιζέλος συγκεντρώνει 22,9% και προηγείται του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος έχει 21,7%.!  Στημένο και τραγικό.

 

Διαβάστε την προηγούμενη «προφητική» ανάρτηση: Πακέτο στήριξης στο ΠΑΣΟΚ από φιλομνημονιακά ΜΜΕ

Απάντηση