ΣΥΡΙΖΑ: Υπάρχει προγραμματική συμφωνία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει μαγειρεμένη προγραμματική συμφωνία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ: «Θα κριθούν και αυτοί και εμείς»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Real Fm θα επιχειρηθεί σύγκλιση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατικής Αριστεράς για σχηματισμό κυβέρνησης και θα ζητηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ περίοδος χάριτος σε επίπεδο αντιπολίτευσης έως ότου δρομολογηθούν οι άμεσες εκκρεμότητες και η παρουσία της χώρας σε Eurogroup και Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Ακου ρε φίλε

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με ό,τι ειπώθηκε σήμερα το πρωί, κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Διαβάστε την ανακοίνωση του κόμματος:

«Από τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου κατά την σημερινή συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, έγινε σαφές πως υπάρχει προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στην ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜ.ΑΡ για τη συγκρότηση κυβέρνησης.

Εκτιμούμε πως πρόκειται για μία προσπάθεια συνέχισης της μνημονιακής πολιτικής. Είναι όμως αδιανόητο και πρωτάκουστο να θέτουν ως προϋπόθεση για την συγκρότηση μιας τέτοιας κυβέρνησης, τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ που ως γνωστόν αντιμάχεται την άδικη και καταστροφική πολιτική του μνημονίου και κατέθεσε με σαφήνεια πριν και μετά τις εκλογές την δική του εναλλακτική προγραμματική πρόταση.

Ας αναλάβουν λοιπόν τις ευθύνες τους απέναντι στο λαό και ας προχωρήσουν. Τα αριθμητικά δεδομένα τους το επιτρέπουν.

Θα κριθούν και αυτοί και εμείς.»

2 thoughts on “ΣΥΡΙΖΑ: Υπάρχει προγραμματική συμφωνία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: