Από τη μάνα Ρέιβερ στον πατέρα Καιάδα

Οταν κάποιοι είχαν προβλέψει ότι ορισμένα ζόμπι του πολιτικού συστήματος θα περπατήσουν ξανά μετά την 6η Μάη (που είχε και Πανσέληνο) δεν το εννοούσαν κυριολεκτικά.

«Στους παλιούς θεούς και τους νέους» (To the Old Gods and the New) 

Η Μάνα Ρέιβερ ανήκει στο βαθύ παρελθόν της ιδιωτικής τηλεόρασης. Την επισκίασε ένας απλός χρυσαυγίτης πατέρας, που μίλησε τηλεφωνικά σε ένα κανάλι για να υπερασπιστεί το γιο του τον  Γ. Γερμενή, βουλευτή Β  Αθηνών της Χρυσής Αυγής και μέλος του black metal συγκροτήματος Νaer Mataron.

«Παλαβομάρες» χαρακτήρισε ο Πατέρας Καιάδα τους ισχυρισμούς ότι το τέκνο του είναι σατανιστής. «Ο γιος μου είναι χριστιανός ορθόδοξος», τόνισε, θυμίζοντάς μας τη μητέρα του Μπόι Τζορτζ που διαβεβαίωνε την κοινή γνώμη ότι ο γιόκας της ΔΕΝ είναι γκέι.

Το πρόβλημα φυσικά δεν είναι οι σεξουαλικές και οι θρησκευτικές προτιμήσεις και επιλογές του κάθε ατόμου σύμφωνα με την τηλεοπτική λογική. Ο νεοναζισμός είναι η ιδεολογία που αρνείται το δικαίωμα στη διαφορετικότητα και τις ατομικές ελευθερίες.  Το πρόβλημα δεν είναι αν ο Καιάδας και όλοι οι χρυσαυγίτες είναι παγανιστές, ειδωλολάτρες ή εωσφοριστές αλλά ότι είναι νεοναζιστές οι οποίοι έχουν οργανώσει «φασιστικές ομάδες πολιτοφυλακής» και δρουν σαν κράτος εν κράτει σε πολλές περιοχές ανοίγοντας κεφάλια μεταναστών, ομοφυλόφιλων, αριστερών ή άλλων διαδηλωτών με την ανοχή ή την υποστήριξη της αστυνομίας (που τα μέλη τους κατά 50% ψηφίζουν Χρυσή Αυγή).

«Ελάτε στην εκκλησία και με το σκουλαρίκι σας», έλεγε ο «μακαριστός» αρχιεπίσκοπος  «Ελάτε στο Κοινοβούλιο με τον Καιάδα σας», είπαν οι Έλληνες ψηφοφόροι στη Χρυσή Αυγή.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής σαν ξαναγεννημένοι χριστιανοί πρέπει να ζητήσουν κατά την ορκωμοσία στο ελληνικό κοινοβούλιο να δώσουν όρκο «στους παλιούς θεούς και στους νέους»  «to the old gods and the new» (όπως γίνεται στη δημοφιλή σειρά Game of Thrones «To παιχνίδι του Στέμματος».  Ποτέ δεν ξέρεις αν θα χρειαστείς και τον Πάνα και τον Ιησού στο πλευρό σου.  Γιατί να μην τα έχεις με όλους καλά;

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που εκτός από χριστιανός ορθόδοξος είναι και ροκάς παλιάς κοπής, δεν μπορεί να ανεχτεί τη μπλακμεταλάδικη και μποντιμπιλντική εκδοχή της ρατσιστικής ακροδεξιάς.

Δεν είναι σατανιστική πεντάλφα;…είναι ο Baphomet; Τράγος με κέρατα..σαν τον Πάνα κάπως

 

Στείλτε τον Καιάδα στις Βρυξέλλες για διαπραγματεύσεις, προκαλεί ο Καρατζαφέρης, στείλτε τον στο Σικάγο, στη σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Πουρκουά πα; Yπάρχει καλύτερο σύμβολο της ελληνικής λεβεντιάς;

Απάντηση