«Γένοβα θα κάνουμε την κάθε εκκλησία»

Μας το έστειλαν με mail -σαν πρόταση για ζύμωση στο λαϊκό κίνημα και το αναπαράγουμε με κάθε επιφύλαξη χωρίς σε κάθε περίπτωση να έχουμε ευθύνη για το περιεχόμενο . Πρόκειται κατά 95% για φάρσα αν και δεν είναι και τόσο αστείο (MediA Oasis)  

Αναδημοσίευση

Μετατρέψτε τις λειτουργίες σε λαϊκές διαδηλώσεις λένε οι «Αντιεξουσιαστές για τη Διάχυση της Επανάστασης»

«Ο ίδιος ο Χριστός θα αρνηθεί να σηκωθεί από τον τάφο του μέχρι να φύγουν μνημόνια, γκαουλάιτερ,  κατοχικές κυβερνήσεις, τρόικες και οι εγχώριοι εκφραστές τους».

Μεγάλη Δευτέρα ο λαός στη μαχαίρα

Μεγάλη Τρίτη ο λαός εκρίθη

Μεγάλη Τετάρτη ημερομηνία εκλογών εχάθη

Μεγάλη  Πέμπτη ημερομηνία ευρέθη

Μεγάλη Παρασκευή ο εχθρός στο γουδί

Μεγάλο Σαββάτο το μνημόνιο εν τάφο

Μεγάλη Κυριακή λαός Ανέστη!

Το Σάββατο 14 Απριλίου θα αποτελέσει την αποκορύφωση μιας προεκλογικής μεγάλης εβδομάδας .  Μέσα στην βδομάδα των παθών άλλωστε θα ανακοινωθεί στα μουλωχτά και η ημερομηνία των εκλογών του μνημονίου. Εκλογές χωρίς εκλογικά κέντρα, χωρίς ουσιαστική συζήτηση.  Η νηστεία συνεχίζεται και μετά το Σάββατο και η εκκλησία και η θρησκεία λειτουργούν σαν σταθεροποιητικός και ενισχυτικός παράγοντας του μνημονίου. Ας μην αφήσουμε ούτε αυτό τον αντιδραστικό και προκλητικό θεσμό όρθιο! Παρεμβάσεις σε όλες τις πόλεις, σε όλες τις γειτονιές, στης εκκλησιάς την πόρτα να σπάσουμε το πέπλο της αγίας συναίνεσης. Ειρηνικά.   Χωρίς βία, χωρίς καρέκλες, γιαούρτια και ξύλο ας δείξουμε στους εκπροσώπους της τρόικας, τους επισήμους και τους ιεράρχες της συναίνεσης και της υποταγής ότι ο λαός δεν τους θέλει.   Συθέμελα ρίξτε παλάτια και ουράνιους θρόνους. Οι αναστάσιμες λειτουργίες και οι νεκρώσιμες ακολουθίες της Παρασκευής  θα μετατραπούν σε διαδηλώσεις λαϊκής οργής, διαμαρτυρίας και αγανάκτησης. Οι εκλογές του μνημονίου είναι μια παγίδα εκτόνωσης και νομιμοποίησης στην οποία δεν πρέπει να πέσουν μέσα οι εργαζόμενοι.   Η θεία κοινωνία θα γίνει λαϊκή οργή.   Σε κάθε εκκλησιά, σε κάθε ναό, σε κάθε γωνιά. Ο ίδιος ο Χριστός θα αρνηθεί να σηκωθεί από τον τάφο του μέχρι να φύγουν μνημόνια, γκαουλάιτερ,  κατοχικές κυβερνήσεις, τρόικες και οι εγχώριοι εκφραστές τους

Αντιεξουσιαστές για τη Διάχυση της Επανάστασης

 

 

 

 

 

 

Απάντηση