Φίλοι του ΚΚΕ καταγγέλλουν επίθεση συριζαίων μέσω facebook

Αναδημοσίευση από το ενωτικό blog ΚΚΕ4ever (που προβάλλει θέσεις όλης της Αριστεράς) :

Ενιαία αριστερά και….. στο παρασκήνιο FACEBOOK….;

Θα καταδικάσει τις επιθέσεις ο Τσίπρας;

«Θα ήθελα σήμερα, 9 ΜΑΗ 2012, 67 χρόνια από την μεγάλη αντιφασιστική νίκη των λαών από τους κομουνιστές σοβιετικούς , να «ευχαριστήσω» την αριστερά και μια μερίδα του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ συγκεκριμένα , όπου κάνει τα πάντα για να πιέσει το ΚΚΕ να συγκυβερνήσει μαζί του. 

Χθες το βράδυ, μου έφτασαν κάποια e-mail καταγγελίες, από φίλους , όπου καταμαρτυρούσαν την αστική φύση του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ και μερικών οπαδών του. Το νέο σύνθημα που έβγαλαν, είναι η παλιά προβοκάτσια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην χαλυβουργία.

Η ρήση λοιπόν που κυκλοφορεί στο γνωστό μας facebook από φίλους –  επαναστάτες του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα της αριστεράς είναι « ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η γ.π. του πρ.πρ.ε. Αλέκα Σαμαρήγα Παπαριγολιάκου. Όποιος την είδε την είδε!»  

Οι άλλοτε  ενωτικοί αριστεροί, όπου κάποτε μας παρακαλούσαν να συνεργαστούμε και να αγαπηθούμε, σήμερα μας βρίζουν, μας απειλούν ακόμα και με θάνατο, μας ταυτίζουν με αυτούς όπου στις 20/10/2011 συμμετείχαν στην δολοφονική επίθεση κατά του ΠΑΜΕ;

Μήπως επιτέλους το ΚΚΕ κάτι παραπάνω ξέρει και δεν συμμαχεί μαζί τους; Μήπως κάτι παραπάνω ξέρει όταν  έχει μέχρι και σήμερα αυτήν την « επιθετική» πολιτική απέναντι τους; Αν όλα αυτά τα παραπάνω όπου διάβασα σε αυτά τα e-mail,  αληθεύουν, ο κύριος ΤΣΙΠΡΑΣ και ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ θα βγούν να καταδικάσουν τέτοιες συμπεριφορές;

Σχόλιο δικό μας:  Δεν μπορεί να γίνει λογοκρισία στα social media και μια καχυποψία που όντως  υπάρχει σε ένα μέρος της υπόλοιπης αριστεράς  κατά του ΚΚΕ, (όπως και το αντίθετο), περνάει και εκεί ενισχυμένη από τον μεγεθυντικό φακό του διαδικτύου. Όπως δεν θα περίμενε κανείς πάντως από την Αλέκα Παπαρήγα να σχολιάσει status updates στο facebook, έτσι και δεν  μπορεί να φανταστεί κανείς σοβαρά τον Τσίπρα  και τον όποιο Τσίπρα να καταδικάσει ότι σαχλαμάρα κυκλοφορεί στο facebook.

One thought on “Φίλοι του ΚΚΕ καταγγέλλουν επίθεση συριζαίων μέσω facebook

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: