Δολοφονική επίθεση κουκουλοφόρων αστυνομικών σε 19χρονο μέσα σε αστυνομικό τμήμα

Ηράκλειο: Σοβαρές βλάβες στο πάγκρεας, στη σπλήνα και τον πνεύμονα από την επίθεση 

 Νέο δείγμα αστυνομικής αυθαιρεσίας. Κάποιοι θέλουν νεκρό πριν τις εκλογές; 

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε με C -130 στο Τζάνειο Νοσοκομείο

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης μετά τις καταγγελίες οικογένειας 19χρονου ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δύο αστυνομικούς που φορούσαν κουκούλες μέσα στο αστυνομικό τμήμα . Οι συγγενείς του νεαρού κατέθεσαν, εν τω μεταξύ, και μήνυση κατά του τμήματος και των υπεύθυνων για το περιστατικό.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε με C -130 στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας υποστεί σοβαρές βλάβες στο πάγκρεας, στη σπλήνα και τον πνεύμονα, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Οι συγγενείς του 19χρονου καταγγέλλουν ότι τα ξημερώματα της Κυριακής ο νεαρός μαζί με τέσσερις ακόμη φίλους του προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες ενώ γινόταν εξακρίβωση στοιχείων τουλάχιστον δύο αστυνομικοί φορώντας κουκούλες φέρονται, να ξυλοκόπησαν τους νεαρούς.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, ένας από τους κουκουλοφόρους αστυνομικούς φορούσε σκουλαρίκι στη μύτη, ενώ και οι δύο έλεγαν στο νεαρό: «Μετά το σημερινό δεν θα ξαναξεφύγεις από μπλόκο της αστυνομίας».

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι ο νεαρός με την παρέα του, όντως μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση, αλλά έμειναν για εξακρίβωση στοιχείων στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας και δεν οδηγήθηκαν ποτέ στα κρατητήρια, σε αντίθεση με τον 5ο της παρέας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Πληροφορίες από in.gr

Απάντηση