Το δράμα του Γ. Παπακωνσταντίνου: Δεν μπορώ να πάω να πιω έναν καφέ με τη γυναίκα μου

Τη λένε Πόπη.  Ας τα σκεφτόταν αυτά ο Γ. Παπακωνσταντίνου πριν οδηγήσει τη χώρα στην εξαθλίωση.  Άλλοι δεν έχουν ζάχαρη να φτιάξουν καφέ στο σπίτι τους.  

Μπράβο αυτή τη φορά στην Πόπη Τσαπανίδου που παρά τις πολύ μεγάλες υποχωρήσεις που αναγκάζεται καθημερινά να κάνει ώστε να ικανοποιεί την αυστηρή γραμμή συμφερόντων Αλαφούζου, καταφέρνει και  δίνει την κατάλληλη απάντηση στο Γ. Παπακωνσταντίνου. Ο υπουργός κλαίγοντας με κροκοδείλια δάκρυα έδινε παράσταση  στο Σκάι ότι και καλά .. «δεν είναι προδότης» όπως τον αποκαλούν όλοι  και αναρωτήθηκε «γιατί να φουσκώσω το έλλειμμα»;.

-«Για να φέρετε το ΔΝΤ στη χώρα» ήταν η πληρωμένη απάντηση της Πόπης Τσαπανίδου που δεν άντεξε και είπε αυτό που σκέφτεται κάθε Έλληνας.

Προσπαθώντας να κερδίσει τη συμπάθεια του δοκιμαζόμενου λαού ο Παπακωνσταντίνου άρχισε πάλι τις κλάψες: «Έχω υποστεί τεράστιο προσωπικό και πολιτικό κόστος, δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στον κόσμο να βγω έξω να πιω έναν καφέ με τη γυναίκα μου».

-«Τι κόστος έχετε υποστεί. Είστε ακόμα υπουργός!’ ανταπάντησε η Τσαπανίδου.

Υ.Γ Η δημοσιογράφος του Σκάι εκτός των άλλων έχει την εξυπνάδα να χρησιμοποιεί τη φράση  «πείτε το πια απλά για να το καταλάβουμε και εμείς»  από την ελιτίστικη παραλλαγή της «πείτε το πιο απλά για να το καταλάβουν οι τηλεθεατές».  

. Δείτε τον διάλογο:


Απάντηση