Δ. Παπαδημούλης: Εκπρόσωπος των σουλατσαδόρων ο πρόεδρος του ΣΕΒ


Σήμερα είναι τα γενέθλια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να είναι αιχμηρός απέναντι στον πρόεδρο του ΣΕΒ, Δημήτρη Δασκαλόπουλο, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στην Αριστερά.

Δήλωσε λοιπόν ο Δημήτρης Παπαδημούλης: «Ο κ. Δασκαλόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων έθεσε το δίλημμα Ευρώπη ή χάος και ότι τάχα ο κ. Δασκαλόπουλος, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία είναι η Ευρώπη και όσοι δεν συμφωνούν μαζί τους είναι το χάος.

Μίλησε, επίσης, στο όνομα των θυσιών του ελληνικού λαού. Ποιες θυσίες έχουν κάνει ο κ. Δασκαλόπουλος και η τάξη του; Τεράστιες θυσίες έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν γιατί τους καρατομεί η πολιτική της δικομματικής συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι μικρομεσαίοι που συνθλίβονται με τα λουκέτα, οι αγρότες, η νέα γενιά που μεταναστεύει.

Εν πάση περιπτώσει, ποια βιομηχανία έχει ο κ. Δασκαλόπουλος; Τι παράγει; Πόσες θέσεις εργασίας δημιουργεί; Αυτός δεν είναι Πρόεδρος και εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, είναι εκπρόσωπος των Ελλήνων τοκιστών και σουλατσαδόρων.

Στην Ιταλία, βιομήχανοι αγόρασαν το ιταλικό πατριωτικό ομόλογο. Στη Γερμανία βιομήχανοι είπαν «ναι, βάλτε μας παραπάνω φόρους». Έλληνα βιομήχανο ή τον εκπρόσωπό τους που να είπε κάτι τέτοιο δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα».

Απάντηση