Π. Καμμένος: Συνεργασία μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ

Μοιάζει απίστευτο αλλά δεν είναι πρωταπριλιάτικο

«Σκοπός μας είναι να κυβερνήσουμε χωρίς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ», υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος ενώ για την Αριστερά είπε ότι μπορεί να υπάρξει σύγκληση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα.

«Εμείς δεν μπαίνουμε σε πολυκατοικίες. Αυτές έχουν καταρρεύσει. ‘Έχουμε πετάξει γι’αυτό έχουμε σήμα μας το γλάρο» δήλωσε ο δημοφιλής πολιτικός. Ενώ παραδέχεται ότι δανείζεται στοιχεία από την αριστερή ρητορική και τάχθηκε κατά του μετώπου κατά της Αριστεράς που επιχειρεί να στήσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Εμείς πιστεύουμε ότι θα κυβερνήσουμε. «Πρέπει να πληρώσουμε το αληθινό χρέος» δηλώνει και το πόσα χρωστάμε θα το καθορίσει η Επιτροπή Λογιστική Ελέγχου που εμείς προτείνουμε, (!!!) συνέχισε προχωρώντας σε ακόμα μια καπηλεία. Δόγμα του Σοκ, Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου, Απεχθές χρέος, χρεοκρατία, όλα τα αλέθει ο αντιμνημονιακός μπαχτσές του Καμένου. Επίσης από τις δηλώσεις ότι είναι βέβαιος ότι θα κυβερνήσει διακρίνει κανείς ένα παραλήρημα μεγαλείου κάτι που συναντάς και σε άλλους ηγέτες του αντιμνημονιακού μετώπου.

Σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΙ ο αρχηγός των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» είπε ότι θα ζητήσει να φύγουμε από το μνημόνιο, τόνισε ότι δεν αναγνωρίζει το χρέος, καθώς όπως είπε το χρέος από τα παράνομα επιτόκια είναι πάνω από 230 δισ. και υποστήριξε ότι το σχέδιο ήταν να εξαθλιωθούν οι Έλληνες για να παραδώσουν τον ορυκτό τους πλούτο.

Σύμφωνα με τον Π. Καμμένο, με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει δε θα υπάρξουν ανάγκες δανεισμού. «Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία», είπε.

Δεν ξέρω τι είναι σωστό και τι είναι αληθινό πια, τραγουδάει και η Lilly Allen

Απάντηση