Παναγιωτακόπουλος στο Βενιζέλο: Επιστρέφω να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ ξανά μεγάλο

Και λέγαμε κωλοτούμπα τον Καρατζαφέρη

Μετά την μεταστροφή του Χρήστου Παπουτσή που πρόδωσε 40 χρόνια «αγώνες και θυσίες» καθώς και την κραυγή της βάσης του ΠΑΣΟΚ «Χρήστο γερά και πάντα Αριστερά» ήρθε άλλη μια, ήρθε άλλο ένα δυνατό χαστούκι σε όσους είχαν αυταπάτες για τις πραγματικές προθέσεις των στελεχών που παραμένουν σε ένα τόσο διεφθαρμένο κόμμα.  Ανακλήθηκε η παραίτηση του Γ. Παναγιωτακόπουλου από μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου καθώς του το ζήτησε ο ίδιος ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος: «Γιώργο σε έχω ανάγκη δίπλα μου να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και δυνατό όπως παλιά» φέρεται να του είπε ή κάτι παρόμοιο.  Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος συγκινημένος δεν μπόρεσε να συνεχίσει την «ανυποταξία» του όταν ο αρχιστράτηγος κηρύσσει γενική επιστράτευση και όπως δήλωσε «στρατεύεται πλήρως στον προεκλογικό αγώνα της παράταξης, ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου».

«Προδομένος γιατί με τις λανθασμένες πολιτικές καταφέρατε να μετατρέψετε την ελπίδα σε οργή, το δυνατό ΠΑΣΟΚ σε ένα συνασπισμό απαξιωμένων στελεχών, τις ιδέες μας και τις αρχές σε κουρελόχαρτα της ιστορίας, τα όργανα μας σε διακοσμητικά στοιχεία ενός ανύπαρκτου πολιτικού υποκειμένου» είχε δηλώσει ο κόκκινος Γιώργος πριν λίγες μέρες όταν παραιτήθηκε.

Το σίγουρο είναι ότι ο Γ. Παναγιωτακόπουλος θα είναι εκεί να παρακολουθεί μην ανάψει φλας δεξιά και όπως λέει και ο Ν. Σφακιανάκης «αστεία δεν σηκώνω, σε κάθε σου ολίσθημα Βαγγέλη θα στα χώνω».

Απάντηση