Με νέα μορφή το site του ΠΑΜΕ

Όπως αναφέρεται στη νέα ιστοσελίδα της συνδικαλιστικής παράταξης:

Aπό την Τρίτη 6 Νοέμβρη και πάνω στο απεργιακό διήμερο, το site του ΠΑΜΕ θα λειτουργήσει με νέα μορφή. Αναβαθμισμένο, εύχρηστο, με νέες επιλογές που θα μπαίνουν σε λειτουργία σταδιακά, εκτιμάμε ότι μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη επαφή των εργαζόμενων με τα σωματεία τους. Μέσα από διαδικτυακές εκπομπές, live μεταδόσεις, web radio και τα αναβαθμισμένα εργατικά δελτία, οι ειδήσεις των συνδικάτων, οι δραστηριότητες τους, οι συλλογικές διαδικασίες και οι ανακοινώσεις τους, στοχεύουμε να φτάνουν πιο άμεσα στους εργαζόμενους του κάθε κλάδου.

 Η ιστοσελίδα είχε σήμερα ζωντανή μετάδοση από τη σελίδα του ΠΑΜΕ.  Πρόκειται για θετική κίνηση, ελπίζουμε πάντως να μην είναι τα νέα του ΠΑΜΕ το ειδησεογραφικό πόρταλ που μας έχει υποσχεθεί τα νέα του Περισσού.   Μετά τη διαδικτυακή συλλογή υπογραφών υπήρχε ελπίδα για αλλαγή στη στάση απέναντι στα social media, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει. Ενας επίσημος λογαριασμός του ΠΑΜΕ στο facebook και στο twitter αναμφισβήτητα θα βοηθούσε στην εξάπλωση της σελίδας. Μένει να δούμε. 
Για την ιστορία και το youtube δεν είναι μόνο μορφή αποθήκευσης βίντεο. Social Media είναι. Τα βίντεο θα μπορούσαν να αποθηκευτούν και στον ιδιόκτητο server της σελίδας.  Στο youtube εκατοντάδες χρήστες «ακολουθούν» το λογαριασμό του ΠΑΜΕ.  Με την ίδια ευκολία που κάποιος μπορεί να αντλήσει πληροφορίες από το youtube μπορεί και από το facebook.
   Ακόμα αν υπήρχε έστω μια μικρή αναφορά στον κόσμο που διαδηλώνει και εκτός ΠΑΜΕ δεν θα έβλαπτε.  

Απάντηση