Τι να την κάνουμε τη Δεξιά όταν έχουμε τέτοιο ΠΑΣΟΚ;

Ξύδι και χολή ή μάλλον ζωικό λίπος έσταζε σήμερα το πρωί για τον καρατομημένο Κώστα Αρβανίτη ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του συγκροτήματος Λαμπράκη Βήμα FM.

 

Το να σε βρίζει ο Πάγκαλος είναι βέβαια τίτλος τιμής και μάλλον χαρούμενος πρέπει να νιώθει ο δημοσιογράφος.

 

Σύμφωνα με τον Πάγκαλο, ο «δημοσιογράφος δεν έχει δικαίωμα να λέει ‘Ζήτω η Guardian, κάτω ο Έλληνας υπουργός’, εκτός αν είναι στρατευμένος».

 

Μα κανένας δημοσιογράφος με τριψήφιο δείκτη νοημοσύνης δεν έχει πει  «ζήτω ο Γκάρντιαν, ζήτω οι Νιου Γιορκ Τάιμς, ζήτω το Αλ Τζαζίρα»! Μόνο τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης ψέλνουν ζήτω και ωσαννά στον Αντώνη και στα εξαπτέρυγά του.

 

Έχει και ένα άλλο «κουσούρι» ο Κ. Αρβανίτης σύμφωνα με τον Πάγκαλο: «Βρισκόταν στα οδοφράγματα της Κερατέας». Φοβερή αποκάλυψη! Αναρωτιόμαστε μήπως ο Κώστας Αρβανίτης προσωπικά έκαψε την Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2009 και αν αυτός έστειλε τον τυφώνα Σάντυ στις Ηνωμένες Πολιτείες… Όλα να τα περιμένεις κανείς από έναν «στρατευμένο»!

 

Εκτός από «φανατικός» και «στρατευμένος», ο Κ. Αρβανίτης, είναι, σύμφωνα με τον Πάγκαλο και «χωρίς ταλέντο» και «κακώς είναι στην τηλεόραση».

 

Όταν ο Αιμίλιος Λιάτσος γίνεται γενικός διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ, πώς να μη χαρακτηριστεί «ατάλαντος» ο Κ. Αρβανίτης;

 

Στην ίδια συνέντευξη, ο Θ. Πάγκαλος γίνεται από μόνος του εταιρεία τηλεμέτρησης και ισχυρίζεται ότι η κομμένη ή παγωμένη «Πρωινή ενημέρωση» κάνει τηλεθέαση μόνο 1,7%, πράγμα ψευδέστατο αφού η εκπομπή αυτή σημειώνει διψήφιο και πάνω ποσοστό, πολύ υψηλότερο από τον μέσο όρο της ΝΕΤ και σίγουρα πολύ υψηλότερο από αυτό που φέρνουν τα καλά νομοταγή παιδιά της τρικομματικής ΕΡΤ.

 

Σίγουρα εδώ υπάρχει ένας άνθρωπος στρατευμένος: στρατευμένος στη χυδαιότητα και στη διαστρέβλωση της αλήθειας. Και αυτός δεν είναι ο Κ. Αρβανίτης.

 

Υ.Γ.: Ακόμα και τα σκάγια έχουν φαλλοκρατικό χαρακτήρα, αφού σχεδόν όλα παίρνουν «τον» παρουσιαστή και όχι «την» παρουσιάστρια της εκπομπής, τη Μαριλένα Κατσίμη. Συμβασιούχος ο Κ. Αρβανίτης, η ΕΡΤ μπορεί να τον ξεφορτωθεί νόμιμα. Μόνιμη υπάλληλος η κυρία Κατσίμη, πρέπει να υποθέσουμε ότι είναι μια «παραπλανημένη κόρη» που την παρέσυρε ένας ατάλαντος και στρατευμένος φανατικός;

 

 

 

Απάντηση