Γεροντίστικο φαρμάκι κατά Τσίπρα από τον κύριο με τη ροδακινί ρόμπα

Ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο καρδινάλιος με την ροδακινί πετσετέ ρόμπα -δείγμα τρανό κοσμπολίτικης κομψότητας- επέδειξε για άλλη μια φορά τη λιπαρή, κακόβουλη και επιδερμική ευφυϊα του σχολιάζοντας με φαρμακερό τρόπο του ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη ΛατινικήΑμερική.

«Τι κοινό έχει ο Γ. Παπαδόπουλος με τον Αλέξη Τσίπρα;» ρωτά στo twitter και δίνει μόνος του την απάντηση: «Είναι οι μόνοι μετά τη μεταπολίτευση πρωθυπουργοί που δεν σπούδασαν ή έζησαν στο εξωτερικό».  Ας προσπεράσουμε το γεγονός ότι ο δικτάτορας εκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ από τη CIA  και θεσμικά είναι απαράδεκτο να αποκαλείται πρωθυπουργός καθώς ουδέποτε ψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό ή  ότι ο Αλέξης δεν είναι πρωθυπουργός ακόμα.

 

Δηλαδή το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας τελείωσε το λύκειο στους Αμπελόκηπους και όχι στο αμερικανικό κολέγιο, έδωσε εξετάσεις και σπούδασε στο Πολυτεχνείο, έκανε μεταπτυχιακά και στη συνέχεια εργάστηκε θεωρείται «βλαχοκατάσταση»;

  Mήπως υπέκλεψε τα θέματα των Πανελλαδικών; Δηλαδή αν είχε λεφτά να σπουδάσει στην Αγγλία ή στην Αμερική θα είχε χάσει τον επαρχιωτισμό του;

Είναι τόσο διεφθαρμένος ο Πάγκαλος  και έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα που δεν καταλαβαίνει ότι δεν έχουν όλοι όπως ο ίδιος δικτάτορες για παππούδες με αρκετά  χρήματα για να τους σπουδάσουν έξω;   Αφού «μαζί τα φάγαμε» ας μοιραστεί όλα όσα έφαγε και έφτασε να είναι κάτοχος 50 ακινήτων (!!)  με τους μη έχοντες.

Μπορεί ο ίδιος να λέει ότι δεν έχει χρήματα να πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ, τα ετήσια εισοδήματα ωστόσο του Θόδωρου Πάγκαλου και της συζύγου του ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Μέσα στο 2010 η σύζυγος του Θόδωρου Πάγκαλου που δεν πληρώνει χαράτσι πούλησε ένα αυτοκίνητο 2.400 κυβικά προς 5.000 και αγόρασε ένα μεγαλύτερου κυβισμού (2987 κυβικά) αξίας 52.679 ευρώ.

Η σύγκριση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον πραξικοπηματία, έστω και σε αυτό το βλακώδες επίπεδο, είναι κακόγουστη και πολιτικά απαράδεκτη, όμως ο Πάγκαλος ποτέ δεν διακρίθηκε για την ευπρέπειά του. Τελικά, κερδισμένος από αυτές τις μπαγιάτικες  κακίες βγαίνει ο Τσίπρας… και μόνο από το γεγονός ότι γεννήθηκε το 1974 και όχι προπολεμικά όπως ο γλωσσομαθής εξυπνάκιας τουιτεράκιας.

Είναι στη φύση του σκορπιού να τσιμπάει, είναι στη φύση του κακού διαπλεκόμενου πολιτικού να χύνει γερασμένο φαρμάκι.

 

Διαβάστε το σχόλιο στο info-war: Τον Παπαδόπουλο τι τον έχετε κύριε Πάγκαλε; 

Απάντηση