Παφίλης, Σκουρλέτης, Παπαδόπουλος για την κατάργηση του μνημονίου (βίντεο)

 

Η κατάθεση σχεδίου νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση του μνημονίου βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης στην«Ενημέρωση στη ΝΕΤ» στην οποία μετείχαν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, οκοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Το μνημόνιο κατέστρεψε τα λαϊκά στρώματα, τα μέτρα που εφαρμόζονται εδώ εφαρμόζονται και σε χώρες που δεν έχουν μνημόνιο, είπε ο Θ. Παφίλης, προσθέτοντας ότι η ΕΕ αρνείται να συζητήσει οτιδήποτε και πως όποιος υποστηρίζει ότι η πολιτική των Μνημονίων είναι κάτι διαφορετικό από την πολιτική της ΕΕ κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό.

Για τον Πάνο Σκουρλέτη, η σημερινή πρόταση του ΚΚΕ «τουλάχιστον αποκαθιστά το πρόβλημα στις πραγματικές διαστάσεις, το πρόβλημα μνημόνιο-αντιμνημόνιο δεν ήταν πλαστό» και τόνισε ότι στα σημεία που υπάρχει συμφωνία το κόμμα του θα το υπερψηφίσει.

Αν το ΚΚΕ είχε ανταποκριθεί στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά, σήμερα θα ήμασταν συγκυβερνώσες δυνάμεις, σημείωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος επανέλαβε το επιχείρημα του μνημονιακού στρατοπέδου  ότι  «η πρόταση ΚΚΕ συνάδει με την έξοδο από ΕΕ» και πως η αντίφαση είναι στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς » δεν μπορεί να είσαι υπέρ της ΕΕ και ψηφίσεις αυτή την πρόταση». Ενώ για το ΚΚΕ παραδέχτηκε αν και διαφωνεί πως η πρόταση είναι συνεπής με τις θέσεις του.

 

 

 

 

 

 

 

 

Βίντεο από το redflyplanet

One thought on “Παφίλης, Σκουρλέτης, Παπαδόπουλος για την κατάργηση του μνημονίου (βίντεο)

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: